Ce manuale școlare găsești la Editura Corint? 

Manualele școlare joacă un rol esențial în procesul educațional al elevilor. Acestea facilitează structurarea și organizarea informațiilor, astfel încât elevii să poată înțelege și asimila cunoștințele într-un mod ordonat și logic. În plus, manualele școlare sunt concepute pentru a fi accesibile și relevante pentru elevi, ținând cont de capacitatea lor cognitivă și de interesul lor pentru diversele teme, astfel încât să poată contribui la menținerea motivației și la stimularea curiozității în procesul educațional. Un alt aspect important al manualelor și culegerilor școlare este reprezentat de exemplele și exercițiile practice, care au rolul de a consolida cunoștințele dobândite și de a dezvolta abilitați practice.   

Ce manuale școlare găsești la Editura Corint? 

Pentru a-și atinge scopul educațional, este recomandat să alegem manuale care prezintă informații corecte, actualizate și bine structurate, într-un limbaj accesibil pentru elevi. De asemenea, manualele ar trebui să ofere exemple relevante și exerciții practice, care să faciliteze înțelegerea conceptelor. De aceea, la Editura Corint avem o gamă variată de cărți educaționale foarte bine structurate:

  • manuale școlare pentru clasele I - IV, V-VIII și IX - XII;
  • manuale de română, matematică, geografie, biologie, manuale de franceză și engleză, educație tehnologică, religie, istorie, fizică etc.

Pentru a alege manualele potrivite pentru copii, consultă programele școlare și stabilește obiectivele de învățare!

12 manuale Corint au fost declarate câștigătoare la licitația organizată de Ministerul Educației în 2023.

E vremea schimbării, așa că obiectivul nostru a fost să punem la dispoziția elevilor și a cadrelor didactice instrumente care să ofere un echilibru în educație între CLASIC și MODERN.