Geografie. Manual pentru clasa a VI-a (Octavian Mândruţ - coordonator)

Discount 34,90 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1987 ramase
SKU
EDU.537

Cinci motive pentru a alege manualul:

  1. Manualul este accesibil, ușor de învățat, fiind construit pentru nivelul mediu de pregătire a elevilor. Are însă și activități destinate învățării pentru excelență, dar și secvențe pentru elevii cu dificultăți în învățare. Profesorul poate îmbina în mod creativ și constructiv toate situațiile, pe baza componentelor de învățare incluse în lecțiile proiectate pe pagină dublă.
  2. Scopul principal al manualului, acela de a trezi interesul elevilor pentru învățare și pentru geografie, este urmărit prin activitățile personalizate foarte diverse (există, în total, 12 tipuri de acest fel). Elevul și profesorul își vor concentra atenția pe activitățile noi, variate, antrenante.
  3. Manualul cuprinde hărți, diagrame, grafice, texte explicative, rezumate, teste (de evaluare și autoevaluare), lecturi, extinderi, termeni, aplicații, exerciții, activități independente sau de grup, proiecte, portofolii, investigații, dezvoltând astfel o gamă foarte largă de activități intelectuale și de învățare.
  4. Manualul este integrabil într-un pachet educațional format din: ghidul profesorului (cu o parte generală și cu toate proiectele unităților de învățare), oferit gratuit (în format electronic), Atlas de geografie generală, clasele V‒VI pentru partea de Geografie umană și Atlas de geografia continentelor, clasele VI‒VII pentru Europa.
  5. Manualul este modern, bogat ilustrat și sugestiv. Hărțile sunt originale, iar componentele unităților de învățare sunt semnalate prin grafică și culoare. Are incluse coduri QR și surse care pot fi accesate cu ușurință pe internet. Manualul digital este accesibil și oferă elemente complementare interactive.
Informaţii suplimentare
Autor

Octavian Mândruț (coordonator), Ștefania Voicu, Constantin Cocerhan, Carmen-Roxana Firu

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 120
Format 20,50 x 26 cm
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Geografie. Manual pentru clasa a VI-a (Octavian Mândruţ - coordonator)
Rating-ul tău

OCTAVIAN MÂNDRUȚ (COORDONATOR) – profesor, doctor în geografie, cercetător științific pr. I la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, autor de manuale școlare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze și teste, lucrări din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, caiete de activitate independentă a elevilor, cursuri universitare. A revizuit recent atlasele geografice România – atlas geografic școlar, Atlas geografic școlar, Atlas de geografie generală, clasele V-VI și Atlas de geografia continentelor, clasele VI-VII.

ȘTEFANIA VOICU – profesor gradul didactic I la Școala Gimnazială Nr. 195 din București, coautor al unor lucrări metodologice.

CONSTANTIN COCERHAN – doctor în geografie, profesor la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava și inspector școlar, autor al unor lucrări ample referitoare la turism, geografia turismului și a Bucovinei, coautor al unor programe și lucrări metodologice și redactor-șef al unei reviste de geografie.

CARMEN-ROXANA FIRU – profesor gradul didactic I la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, autor și coautor al mai multor ghiduri metodologice.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top