Va informăm ca aveți dreptul de a returna produsele achiziționate de la  S.C. CORINT LOGISTIC SRL,  Adresa:  în București, Str. Teodosie Rudeanu, Nr. 21, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/ 8595/ 2013, cod unic de înregistrare fiscală RO31980435., email: [email protected], fără a preciza motivele returnării. Spre exemplu, returnarea poate interveni în cazul în care considerați că produsele nu sunt conforme cu specificațiile de pe pagina de internet, produsele prezintă deteriorări sau produsele au fost livrate greșit (fără a respecta comanda efectuată).

 

Există situații în care returul nu este posibil (a se vedea  paragraful „Produse care nu pot fi returnate” de mai jos).

 

Perioada de returnare

Perioada de returnare este de 14 zile începând cu ziua în care dumneavoastră sau persoana indicată de dumneavoastră a recepționat produsele comandate.

 

Exercitarea dreptului de a returna

În cazul în care doriți sa returnați produse, este necesar ca în perioada menționată mai sus sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, e-mail. În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat (anexa 1). De asemenea, puteți completa și transmite electronic la adresa [email protected] formularul standard de retragere sau orice alta declarație neechivocă. Dacă folosiți aceasta opțiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare.

 

Vă rugăm să expediați produsele sau să ni le înmânați direct la adresa Calea Plevnei nr.145, București, obligatoriu însoțite de bonul fiscal aferent, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat returnarea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Consecințele returnării

 

Dacă alegeți să returnați produsele, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele.

În cazul în care ne expediați produsele, va informăm ca va trebui sa suportați costul returnării produselor.

 

În cazul returnării complete (inclusiv în situația refuzului de recepție a comenzii sau a imposibilității de livrare) a produselor costul transportului achitat de client va fi rambursat.

 

În cazul unei returnări parțiale costul transportului efectuat nu va fi rambursat fiind costul transportului produselor recepționate și acceptate de dumneavoastră.

 

În cazul returnării sunteți responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

Vă informam că ne rezervam posibilitatea a amâna rambursarea până la momentul la care primim produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada ca ați trimis către noi produsele ce fac obiectul returnării.

În măsura în care ne-ați indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fără a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. În ipoteza în care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

 

Produse care nu pot fi returnate

Nu pot fi returnate următoarele tipuri de produse:

-           produsele ce constau în înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

 

Pentru aceste tipuri de produse nu există un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014

Descarcă formularul de retur

 

 

 

 

 

Back to Top