Informatică şi TIC. Manual pentru clasa a VI-a

Discount 32,50 lei Preţ standard 35,90 lei
Numai 1992 ramase
SKU
EDU.535

Cinci motive pentru a alege manualul:

  1. Manualul respectă programa școlară în vigoare și se constituie într-un material de calitate, adaptat vârstei și preocupărilor elevilor de gimnaziu, care îi va ajuta pe aceștia să se inițieze într-un domeniu atât de actual.
  2. Pe parcursul întregului manual informația este prezentată într-un mod gradual, structurată și aprofundată prin realizarea de aplicații și miniproiecte și finalizată prin teste de evaluare/autoevaluare.
  3. Metodele utilizate și recomandate în manual sunt potrivite în special pentru învățarea activă.
  4. Manualul conține numeroase aplicații interdisciplinare, care să le deschidă elevilor „ferestre” către diverse domenii ale cunoașterii.
  5. Manualul stimulează elevii sa aprofundeze tematici atractive cu ajutorul aplicațiilor actuale: Animation Desk, Thinkercad, CoSpaces. În același timp, cititorii fac cunoștință și cu gândirea algoritmică structurată.
Informaţii suplimentare
Autor

Carmen Popescu, Diana Nicoleta Chirilă-Pleșa, Georgeta Antonia Rodica Crăciunescu, Iulia-Gyöngyi Luțaru, Cristina Elena Anton

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 112
Format 20,50 x 26 cm
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Informatică şi TIC. Manual pentru clasa a VI-a
Rating-ul tău

CARMEN POPESCU – profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, autor de manuale și culegeri de probleme, membru în Comisia Națională de Informatică, membru în Comisia Centrală a Olimpiadei de Informatică, formator, evaluator al Centrului de Testare Certiport, experiență în elaborarea de probe de evaluare.

 

DIANA NICOLETA CHIRILĂ-PLEȘA – profesor gradul didactic I, membru propunător de subiecte și evaluator în cadrul Comisiei Centrale a Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației, formator în cadrul cursurilor de perfecționare în IT pentru profesori și adulți, coordonator proiecte interdisciplinare pentru elevi; coordonator al concursul Național de Informatică și TIC „DUAL PC” de 21 de ani, singurul concurs de specialitate din județul Sibiu, finanțat în 2023 de către Ministerul Educației.

 

GEORGETA ANTONIA RODICA CRĂCIUNESCU – profesor gradul didactic I, metodist, membru propunător de subiecte și evaluator în cadrul Comisiei Centrale a Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației, formator în cadrul cursurilor de perfecționare în IT pentru profesori și adulți, coordonator proiecte interdisciplinare pentru elevi, profesor evaluator și coordonator al Centrului de Testare ECDL și al Centrului de Testare Certiport, mentor practică pedagogică, Adobe Youth Voices Lead Educator.

 

IULIA-GYÖNGYI LUȚARU – profesor gradul didactic I la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu, metodist, formator, expert formare ciclu gimnazial pentru Informatică și TIC în cadrul proiectului CRED, profesor evaluator al Centrului de Testare ECDL.

 

CRISTINA ELENA ANTON – profesor gradul didactic I, membru în Comisia Centrală a Olimpiadei Naționale de Informatică și a Olimpiadei Naționale de TIC, membru în grupurile de lucru pentru elaborarea reperelor curriculare, metodist ISJ și membru în Consiliul Consultativ la disciplina Informatică, coordonator al Centrului de Testare ECDL de la CCD Brăila, mentor de practică pedagogică la Informatică și TIC la școala de aplicație Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci” din Brăila, voluntar cerc Robotică și cerc Micii programatori, profesor „Centrul de excelență Brăila”, director de program și formator județean și național pentru cursul acreditat „Informatică și TIC pentru gimnaziu – clasa a V-a”, coautor al platformei Informaticainscoli.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top