Religie. Cultul ortodox. Manual pentru clasa a VI-a

Discount 27,50 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 1994 ramase
SKU
EDU.534

Cinci motive pentru a alege manualul:

  1. Respectă programa în vigoare, fiind în concordanță deplină cu modelul de proiectare curriculară centrat pe competențe. Creează premisele unei învățări active pentru formarea de valori și atitudini creștine, pentru trăirea și exprimarea autentică a credinței.
  2. Oferă o abordare interdisciplinară, interculturală și interreligioasă prin care elevul poate face conexiuni cu alte domenii ale cunoașterii.
  3. Conținutul lecțiilor reprezintă o invitație de a călători prin Țara Sfântă, descoperind principalele evenimente din viața și activitatea Mântuitorului Hristos, alături de învățătura moral-religioasă a textelor biblice.
  4. Activitățile interactive, jocurile de rol, metodele activ-participative propuse oferă o mare flexibilitate profesorului în adaptarea la particularitățile și capacitățile de asimilare ale elevilor.
  5. Grafica manualului îmbină armonios cuvântul cu imaginea. Icoanele și fotografiile sugestive, dar și hărțile, diagramele sau tabelele contribuie la eficientizarea și sistematizarea învățării.
Informaţii suplimentare
Autor

Cristina Benga
Aurora Ciachir
Niculina Filat
Mihaela Ghiţiu
Ioana Niculae

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Religie. Cultul ortodox. Manual pentru clasa a VI-a
Rating-ul tău

CRISTINA BENGA – profesor gradul didactic I, doctor în științele educației, profesor mentor și formator, cercetător în cadrul Universității „Ludwig Maximilian” din München.

AURORA CIACHIR – profesor gradul didactic I la Școala Gimnazială „Leonardo da Vinci” din București, metodist ISMB, profesor mentor, formator, expert în management educațional.

NICULINA FILAT – profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Iulia Hașdeu” din București, profesor mentor, formator, expert în management educațional.

Mihaela Ghiţiu – profesor gradul didactic I, Colegiul Naţional „Ion Neculce” din Bucureşti.

IOANA NICULAE – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” din București."

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top