Educație tehnologică. Manual pentru clasa a VI-a

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1981 ramase
SKU
EDU.538

Cinci motive pentru a alege manualul:

  1. Manualul răspunde cerințelor curriculare și oferă elevilor informații cu adevărat esențiale și necesare, bine documentate, adăugând plusvaloare cunoștințelor anterioare.
  2. Manualul este armonios structurat, completând echilibrat textul cu imagini, conținuturile cu aplicații adecvate și cu rubrici precum Știați că, Dicționar, care să trezească interesul elevilor și să le lărgească orizontul cunoașterii.
  3. Caracterul practic-aplicativ al disciplinei este pus în valoare prin lucrările practice propuse, variate și accesibile, care pregătesc elevii pentru realizarea de produse utile semnificative pentru existența cotidiană.
  4. Abordarea interdisciplinară a temelor oferă profesorului și elevului un spațiu de creație și de integrare a informațiilor de la alte discipline.
  5. Manualul propune elevilor utilizarea tehnologiilor moderne de informare și comunicare pentru documentare și învățare, metode complementare de evaluare interesante și adecvate nivelului de vârstă (portofoliul, proiectul, investigația etc.) - învățarea activă, deschisă spre reflecție și dezvoltare personală, cu scopul de a-i învăța cum să învețe.
Informaţii suplimentare
Autor

Ioana Corina Rotaru
Daniela Vlăduț
Mihaela Băsu

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 20,50 x 26 cm
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Educație tehnologică. Manual pentru clasa a VI-a
Rating-ul tău

Ioana Corina Rotaru – profesor grad didactic I cu dublă specializare, educație tehnologică-informatică (Colegiul Național „Emil Racoviță”, Iași), doctor în științe ale educației, profesor metodist, mentor și coordonator de practică pedagogică, formator național, autoare de manuale școlare, auxiliare curriculare, ghiduri metodologice, programe școlare, membru în comisia națională pentru disciplina educație tehnologică, propunător de subiecte pentru olimpiada națională. 

Daniela Vlăduț – director adjunct, profesor grad didactic I cu dublă specializare, educație tehnologică-informatică (Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” Miroslava, Iași), autoare de manuale școlare, ghiduri didactice și programe pentru discipline opționale, de articole în revistele și pe site-urile de specialitate.

Mihaela Băsu – profesor cu dublă specializare, educație tehnologică-informatică, (Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Iași), grad didactic I, doctor în inginerie industrială, autoare de manuale școlare, ghiduri didactice și auxiliare școlare, membru AGIR.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top