Clubul de istorie Corint cu Marian Voicu. Ediția a III-a: Monarhia britanică de la Diana la Kate Middleton

Sperăm că deja v-ați rezervat ultima joi din fiecare lună pentru Clubul de Istorie Corint powered by Corint Istorie & Veridica. Așadar, joi, 24 noiembrie 2022, de la ora 19.00, ne întâlnim la The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, Sala New York, Strada Doamnei nr. 2, Centrul Vechi.

Invitații jurnalistului Marian Voicu la această ediție a clubului sunt:

  • Filip-Lucian Iorga, istoric
  • Marina Cristiana Rotaru, conf. univ. dr. Departamentul de Limbi Străine și Comunicare, Universitatea Tehnică de Construcții București
  • Tudor Vișan-Miu, doctorand în istorie
  • Ion M. Ioniță, redactor-șef Historia

Ceaiul și prăjiturelele, în stil britanic, nu vor lipsi din acest spațiu Art Deco, o colecție de idei progresiste, în care vă așteptăm să faceți parte dintr-o conversație livrescă, dar și contemporană, erudită, dar și relaxată despre Monarhia britanică de la Diana la Kate Middleton, pornind de la două cărți speciale publicate în imprintul Corint Istorie.

Intrarea le eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, așa că vă rugăm să vă rezervați un loc, aici.

Dacă nu ați reușit să ajungeți la club sau doriți să revedeți discuția, o puteți urmări oricând, aici:

 

Nu uitați că așteptăm mereu întrebările și sugestiile dumneavoastră pe adresa de email club.istorie@edituracorint.ro.

Și vă reamintim că pregătim întotdeauna surprize deosebite pentru membrii clubului nostru de istorie: invitații VIP la evenimente, reduceri speciale, informații despre proiecte viitoare și multe altele. Haideți alături de noi! E nevoie doar să vă înscrieți în club, aici.