Lansare de carte: Regele Ferdinand cel Loial. Din amintirile contemporanilor săi

La puțină vreme după moartea regelui Ferdinand I (1914–1927), avocatul George N. Budișteanu a adunat și publicat 51 de texte memorialistice scrise de personalități ale vremii, care oferă o imagine de ansamblu asupra monarhului și epocii sale. Cu ocazia centenarului încoronării primului suveran al României Întregite, Editura Corint propune cititorilor o ediție adăugită și adnotată de istoricul Sorin Cristescu în volumul „Regele Ferdinand cel Loial. Din amintirile contemporanilor săi”.

Pe 18 noiembrie 2022, de la ora 19.00, ne întâlnim la librăria Humanitas de la Cișmigiu cu istoricii Petre Otu, Ion Giurcă, Sorin Cristescu și Florin-Răzvan Mihai pentru a discuta despre un moment important și o personalitate marcantă din istoria țării. Discuția va fi moderată de Ion M. Ioniță, redactor-șef Historia.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări prealabile prin acest formular.

Evenimentul se transmite live pe paginile de Facebook Editura CorintCorint Istorie și Librăria Humanitas de la Cișmigiu, precum și pe canalul de Youtube Editura Corint. Cei care urmăresc discuțiile online, pot pune întrebări în chat, iar acestea vor fi transmise moderatorului.

 

Alte titluri din imprintul Istorie Autori Români care te-ar putea interesa

Articolele 1 la 4 din 20 total