Titlurile Corint sunt din nou în Top 10 bestsellere New York Times

Cu o imensă bucurie și mândrie, suntem entuziasmați să vă anunțăm că titlurile noastre au câștigat inimile cititorilor din toată lumea, clasându-se din nou în top 10 al bestsellerelor New York Times!

Săptămâna aceasta este vorba despre 5 titluri din imprinturile Leda Edge și CorinTeens, coordonate de redactorul șef Shauki Al-Gareeb.

 

1. Rivali divini, volumul 1 din seria Scrisori fermecate, de Rebecca Ross

Când doi tineri jurnaliști rivali descoperă dragostea prin intermediul unei conexiuni magice, aceștia trebuie să înfrunte infernul într-un război iscat între zei, astfel încât să-și hotărască pentru totdeauna soarta.

„Dacă poveștile ar avea aromă, aceasta ar mirosi ca o cană de ceai negru, panglicile de tuș ale mașinii de scris și condimentul care creează dependență și care se cheamă dușmani deveniți iubiți.”  SHELBY MAHURIN, autoarea bestsellerului Șarpe și porumbel

 
2. Foul Heart Huntsman, de Chloe Gong
În primăvara lui 2024 va fi publicată în limba română această a doua carte din fascinanta duologie Nume de cod: Lady Fortune, care urmărește o asasină nemuritoare în Shanghai-ul anilor 1930, în timp ce se grăbește să-și salveze țara și dragostea.
Duologia este un sequel al seriei bestseller Aceste patimi zbuciumatepublicată în română în imprintul CorinTeens.
 
3. The Scarlet Veil, de Shelby Mahurin
În luna noiembrie 2023, va fi publicat în limba română acest roman de dragoste cu vampiri, întunecat și captivant, a cărei acțiune se desfășoară în universul seriei bestseller Șarpe și porumbel, publicată în română în imprintul CorinTeens.
 
7. Foxglove (al doilea volum al seriei Beladona), de Adalyn Grace
Periculoasă, plină de suspans și seducătoare, această continuare a poveștii care îi are protagoniști pe Signa și pe Îngerul morții este pe cât de romantică, pe atât de nimicitoare!

„Adalyn Grace dă viață conceptelor abstracte de moarte și destin, creând personaje fermecătoare, dar cu defecte, care îi vor fascina pe cititori. Răsturnările de situație fac ca volumul să își păstreze tenta polițistă, îmbinând pericolul cu farmecul. O poveste frumoasă, țesută din fire de dragoste, suferință, mister și dorință, care nu dezamăgește.” Mysterious Galaxy

 

8. Cine moare în zori, de Holly Jackson

Autoarea seriei Crimă perfectă, bestseller New York Times, vândută în milioane de exemplare în lumea întreagă, le propune cititorilor o nouă și palpitantă aventură de neuitat!

„Momentele de suspans intens, alături de un puzzle de indicii bine gândit, alcătuiesc o poveste plină de senzații tari.” Kirkus