Foxglove (al doilea volum al seriei Beladona), paperback

Serie Beladona
Discount 49,50 lei Preţ standard 82,50 lei
Numai 1927 ramase
SKU
BOK.0973

Se spune că mănușa-doamnei este cea mai otrăvitoare chiar înainte de coacerea semințelor.

Un duce a fost ucis, iar moartea lui e aruncată în cârca lordului de la Thorn Grove. Între timp, Destinul, alunecosul frate al Îngerului morții, și-a stabilit reședința într-un palat somptuos din apropiere. Mai mult decât atât, este chitit pe răzbunare, după ce Îngerul morții i-a curmat viața femeii pe care o iubise cu ani în urmă, motiv pentru care este hotărât să o aibă pe Signa doar pentru el, indiferent de preț.

Signa și verișoara ei, Blythe, sunt încredințate că, dacă reușesc să-l binedispună pe Destin, îl vor putea convinge să-l salveze pe Elijah Hawthorne de la întemnițarea pe nedrept. Dar, cu cât fetele petrec mai mult timp în compania Destinului, cu atât lucrurile pe care le trăiesc devin mai înspăimântătoare, iar Signa scoate la iveală puteri uimitoare care zăceau latente în ea. Cu mistere și primejdii pândind la tot pasul, tinerele trebuie să hotărască dacă pot avea încredere una în cealaltă, în vreme ce își croiesc drumul în înalta societate, dacă trebuie să dezvăluie crimele care le bântuie familia ori dacă sunt în stare să facă față jocurilor neașteptate ale Destinului – toate acestea în timp ce soarta le atârnă de un fir de păr.

Periculoasă, plină de suspans și seducătoare, această continuare a poveștii care îi are protagoniști pe Signa și pe Îngerul morții este pe cât de romantică, pe atât de nimicitoare!

 

„Adalyn Grace dă viață conceptelor abstracte de moarte și destin, creând personaje fermecătoare, dar cu defecte, care îi vor fascina pe cititori. Răsturnările de situație fac ca volumul să își păstreze tenta polițistă, îmbinând pericolul cu farmecul. O poveste frumoasă, țesută din fire de dragoste, suferință, mister și dorință, care nu dezamăgește.” Mysterious Galaxy

„Singura modalitate prin care Signa își poate salva unchiul de la a merge nevinovat la închisoare este să accepte avansurile pe care i le face Destinul, chiar dacă acest lucru trezește în ea puteri înspăimântătoare, pe care tânăra luptă din răsputeri să le controleze.” Publishers Weekly

 „Secrete, blesteme, mister, dragoste și un Înger al morții!” Jennifer L. Armentrout

Informaţii suplimentare
Autor

Adalyn Grace

Traducător Ioana Bena
Imprint CorinTeens
Serie Beladona
Gen Fantasy, Young Adult, Romance
Vârsta +12 ani
Data apariției Octombrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 464
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-371-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Foxglove (al doilea volum al seriei Beladona), paperback
Rating-ul tău

Adalyn Grace este autoarea romanului All the Stars and Teeth, bestseller The New York Times, desemnat „cel mai bun fantasy YA din 2020” de către Entertainment Weekly, și a continuării acestuia, All the Tides of Fate. Înainte de a se dedica scrisului, Adalyn a lucrat timp de patru ani în domeniul teatral, a fost redactor-șef al unui ziar nonprofit și a studiat arta de a spune povești ca stagiar pe platourile popularului serial Nickelodeon Animation, The Legend of Korra. Stabilită la San Diego, își petrece zilele în care nu scrie urmărind prea multe animeuri și bucurându-se de jocuri video cu câinele ei nătăfleț.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top