Clubul de istorie Corint cu Marian Voicu. Ediția I: Amenințarea Rusiei asupra Europei

Editura Corint, în parteneriat cu Veridica, demarează Clubul de istorie Corint, eveniment lunar dedicat pasionaților de istorie și tuturor celor care doresc să aibă o mai bună înțelegere a evenimentelor trecute, prezente și viitoare.
În ultima zi de joi a fiecărei luni, jurnalistul Marian Voicu și invitații săi vă așteaptă în spații neconvenționale din București, pentru a așeza în context istoric teme de interes actual.
Prima ediție a clubului are loc pe 29 septembrie la Londohome și va fi transmisă live pe paginile de social media Corint și Veridica.
Vor discuta despre amenințarea Rusiei asupra Europei analistul politic Bedros Horasangian, jurnalistul Ion M. Ioniță și istoricii Florin Șperlea și Sorin Turturică.
La baza discuției stau volumele recent apărute în colecția Corint Istorie:• Moscova înhață România. O mărturie occidentală din anii 1944–1947 de Robert Bishop și E. S. Crayfield• Întoarcerea Leviatanului rus. Cultura violenței și obsesia imperialismului de Serghei Medvedev• Vorî: Hoți și asasini. Supermafia rusă de Mark Galeotti• Memoriile unui mercenar din Grupul Wagner de Marat Gabidullin• Crimeea și Noul Imperiu rus de Agnia Grigas
Participanții la club vor beneficia de 50% discount la toate titlurile colecției Corint Istorie în perioada 29 septembrie-5 octombrie, printr-un cod de reducere care va fi anunțat în timpul evenimentului.
Pentru înscrieri accesați acest link - https://bit.ly/ClubIstorieCorint