Memoriile unui mercenar din Grupul Wagner

Discount 35,69 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1954 ramase
SKU
BOK.0814

Dezvăluirile unui fost luptător din grupul de mercenari ruși Wagner

 

Un nume care stârnește deopotrivă interes și teamă, Wagner reprezintă armata din spatele președintelui rus Vladimir Putin. Se cunosc puține detalii despre activitatea grupului de mercenari, numeroase legende iscându-se pe seama acestui subiect controversat.

Fost luptător Wagner, Marat Gabidullin dezvăluie universul acestei lumi secrete și negate de Kremlin, oferind o imagine fidelă chiar din interior. Soldat-fantomă, el este trimis în prima linie a luptelor din Donbas, în 2015, apoi în Siria împotriva Statului Islamic și a adversarilor președintelui al-Assad. Cu lux de amănunte, fără compromisuri, fostul militar reușește să surprindă ororile războiului, chiar de pe câmpul de luptă, precum și alte evenimente din interiorul grupului, portretizând câțiva dintre camarazii săi.

Intensă, palpitantă, vie, cartea oferă o mărturie de neprețuit în contextul actual, fiind o adevărată sursă de informații pentru toți cei interesați să descopere mai multe despre această misterioasă și eficientă armată, precum și despre forța militară a Rusiei.

Luptătorul Marat Gabidullin a oferit o relatare din interiorul uneia dintre cele mai misterioase miliții din lume.ˮ Le Point

Informaţii suplimentare
Autor Marat Gabidullin
Traducător Alina Pavelescu
Imprint Corint Istorie
Data apariției Mai 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 240
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-082-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Memoriile unui mercenar din Grupul Wagner
Rating-ul tău

GABIDULLIN, Marat

Marat Gabidullin a fost mercenar în celebrele trupe Wagner, supranumite și Armata privată a lui Vladimir Putin. În cartea sa, el descrie operațiile la care a participat, dezvăluind informații interesante despre una dintre cele mai temute și misterioase grupări militare contemporane.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: