Partea întunecată a minții. Dialog cu col.(r) Dan Antonescu, expert criminolog

Vă așteptăm, astăzi, la o ediție specială a podcasturilor Corint, una în care deschidem o fereastră spre mintea umană și misterele ei. Simona Preda, istoric și Brand Manager Corint, împreună cu expertul criminolog col.(r) Dan Antonescu, vă invită într-o călătorie fascinantă inspirată de paginile unei cărți ce promite să dezvăluie cele mai negre colțuri ale minții umane: „Partea întunecată a minții. Povești adevărate din viața mea de psiholog criminalist”, de Kerry Daynes.

Într-o lume în care comportamentul uman poate fi atât de imprevizibil, este esențial să înțelegem cum funcționează mintea unui criminal pentru a ne proteja și pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor complexe.

 

 

Despre carte:

Cartea „Partea întunecată a minții” ne oferă o privire intimă în munca unui psiholog criminalist. Kerry Daynes împărtășește povești adevărate din cariera sa, dezvăluind detalii șocante și adesea tulburătoare despre cazurile pe care le-a gestionat. De la crime odioase la tulburări psihice grave, Daynes ne conduce printr-o serie de evenimente care pun la încercare înțelegerea noastră despre rău și bunătate, normalitate și anormalitate.

 

Despre invitat:

Col. (r) Dan Antonescu, un nume cunoscut în domeniul criminalisticii din România, aduce o perspectivă unică asupra subiectului. Cu o experiență vastă în investigarea unor cazuri complicate și notorii, Antonescu ne împărtășește din cunoștințele și experiențele sale, oferind un context local poveștilor internaționale prezentate în cartea lui Daynes.

 

Alăturați-vă discuției! Comentați mai jos și participați la dialogul nostru! Dați share prietenilor pasionați de psihologie și criminalistică!

✅ Abonați-vă pentru mai multe discuții captivante și activați clopoțelul pentru notificări!

▶ Podcast #BineDeStiut https://www.youtube.com/@EdituraCorint1/podcasts

▶ Clubul de Istorie Corint https://bit.ly/ClubIstorie

Ne puteți scrie oricând la podcast@edituracorint.ro și vă puteți abona la newsletterul nostru special pentru pasionații de istorie, aici https://www.whiteimage.biz/corint/2022/no87/

 

Găsiți cartea în toate librăriile fizice și online din țară, dar și pe site-ul editurii, aici: