Lansare de carte la Braşov:  Ciprian Porumbescu - Jurnal 1879. Cernăuţi – Stupca

O lansare de neratat cu mărturii și confesiuni, despre unica iubire a compozitorului care este reprodusă în jurnal, o carte despre candoarea și fragilitatea artei, dar și a artistului și a vieții, despre revoltă sau regrete, toate acestea compunând o biografie de excepție a compozitorului, dar și un document fascinant de studiu pentru cei pasionați și nu numai.

Primul eveniment al acestei toamne, dedicat lui Ciprian Porumbescu, va avea loc marți, 12 septembrie, ora 17.00, la Librăria Șt. O. Iosif din Brașov.

Vă așteptăm să fiți alături de noi la o discuție despre „Ciprian Porumbescu - Jurnal 1879. Cernăuți-Stupca”, cu alte cuvinte, despre acele lucruri intime și mai puțin cunoscute, dar și despre perseverența și tenacitatea unui tânăr artist care a marcat, pentru scurtă vreme, prin prezența sa, orașul de la poalele Tâmpei.

Invitați:

  • Stanca Scholz-Cionca,
  • Cristian Muntean,
  • Adrian Lesenciuc,
  • Simona Preda

Moderator: Augusta Oniță-Bagoly

Această lansare face parte dintr-o serie de evenimente ale Editurii Corint prilejuite anul acesta de împlinirea a 170 de ani de la nașterea lui Ciprian Porumbescu și tot anul acesta, a 140 de ani de la moartea acestuia.