Clubul de istorie Corint cu Marian Voicu. Ediția a IV-a: Război în Europa

Ediția a IV-a a Clubului nostru de istorie a umplut standul Gaudeamus pentru mai bine de o oră. Dacă nu ați reușit să ajungeți la întâlnire, puteți urmări discuția oricând aici.

 

--------------------

Ediţia a IV-a a Clubului de Istorie moderat de Marian Voicu, powered by Corint Istorie & Veridica, vine mai devreme, ca o prefață consistentă a cadourilor de Crăciun.

Vă aşteptăm, așadar, cu o ediție festivă, joi, 8 decembrie, de la ora 18,00, la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus. Ne vedem la standul nr.2, Pavilionul B2, de la Romexpo. Vom discuta despre una dintre cele mai apăsătoare teme ale momentului – Război în Europa, pornind de la două apariții speciale din portofoliul editorial Corint: Război în Europa. Ucraina, România și Republica Moldova în fața agresiunii ruse, de Radu Carp în dialog cu Marianna Prîsiajniuk și Zelenski. Un actor pe scena vieții și a morții, de Gallagher Fenwick

Invitați: 

  • Radu Carp, autor, profesor Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București
  • Marianna Prîsiajniuk, autor, jurnalist politic
  • Adrian Cioroianu, istoric, profesor Facultatea de Istorie, Universitatea din București
  • Florin Șperlea, istoric militar
  • Ion M. Ioniță, redactor-șef Historia, coordonator Corint Istorie

Moderator: Marian Voicu, jurnalist

Intrarea le eveniment este liberă, dar vă rugăm să confirmați participarea, aici.

Nu uitați că așteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa de email club.istorie@edituracorint.ro.

Și vă reamintim că pregătim întotdeauna surprize deosebite pentru membrii clubului nostru de istorie: invitații VIP la evenimente, reduceri speciale, informații despre proiecte viitoare și multe altele. Haideți alături de noi! E nevoie doar să vă înscrieți în club, aici.