Lansare de carte: Vânduți într-o zi de luni, de Kristina McMorris

Editura Corint și Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bulevardul Regina Elisabeta, nr.38, București) vă invită vineri, 31 martie, începând cu ora 18.30, la lansarea cărții „Vânduți într-o zi de luni”, de Kristina McMorris, un bestseller The New York Times vândut în peste un milion de exemplare, apărut în colecția Corint Fiction, coordonată de Ana Antonescu.

Invitați:

  • Alina Purcaru, critic literar
  • Cristina Liberis, jurnalist
  • Ana Antonescu, coordonatoarea colecției Corint Fiction

Moderator: Simona Preda, Brand Manager Corint.

Vă așteptăm la o discuție plecând de la un roman despre dragoste și izbăvire, inspirat de un articol de ziar care a șocat o națiune.

2 COPII DE VÂNZARE. Un anunț scrijelit pe o scândură. O ultimă soluție disperată. Este așezată pe pridvorul unei ferme americane, în 1931, dar s-ar fi putut găsi oriunde în acele vremuri marcate de cozile la pâine, falimentele bancare și de visurile sfărâmate. Ar fi putut fi scris de orice mamă care se confruntă cu alegeri imposibile.

Scena teribilă îi evocă tânărului reporter Ellis Reed amintiri din trecutul întunecat al familiei sale. Le face o fotografie copiilor, fără ca aceasta să fie destinată publicării. Dar, printr-un concurs de împrejurări, fotografia ajunge să ilustreze un articol scris chiar de el. Din păcate, consecințele apariției acesteia în ziar vor fi mai devastatoare decât și-a imaginat vreodată.

 „Vânzarea a doi copii duce la consecințe îngrozitoare în această ficțiune tulburătoare... Acțiunea este plasată în perioada dură a Marii Crize, iar personajele altruiste, deși uneori rănite sufleteşte, au o consistență morală realistă. O poveste de dragoste tandră îmbogățește intriga complexă, oferind cititorilor o poveste curajoasă, cu miez și detalii istorice bogate.” – Publishers Weekly

Intrarea este liberă. Pe curând!