Editura Corint anunță lansarea podcastului #BineDeStiut

Salutare, pasionați ai istoriei și ai poveștilor bine spuse!

Suntem încântați să vă anunțăm lansarea noului nostru podcast, #BineDeStiut", care promite să fie puntea dintre tainele vremurilor apuse și curiozitatea voastră nemărginită.

În adâncurile istoriei, unde fapte și legende se împletesc, ne străduim să descoperim adevărul pentru a înțelege prezentul. Dezlegăm secretele epocilor de demult, ghidați de cei mai avizați naratori ai trecutului.

În fiecare episod, ne vom adânci în povești nespuse și dezvăluiri surprinzătoare. Nu este doar un simplu podcast, este o călătorie în inima timpului, un ghid pentru toți cei dornici să înțeleagă și să aprecieze nuanțele complexe ale trecutului.

Vom vorbi despre mituri și legende și vom încerca să descoperim adevărul din spatele lor, împreună cu istorici și scriitori de prestigiu. Georgeta Filitti, Marian Coman, Tudor Vișan-Miu, Sorin Cristescu, Florian Banu, Mihai Burcea, Florin-Răzvan Mihai, Sorin Turturică și Andrei Pogăciaș sunt numai câțiva dintre cei care au răspuns invitației de a explica, prin intermediul microfonului nostru, ceea ce ar fi #BineDeStiut din trecutul tumultos și ne-ar ajuta să înțelegem mai bine lumea de azi.

Primul sezon începe miercuri, 1 noiembrie 2023, la ora 19:00, iar gazda va fi Simona Preda, istoric, Brand Manager Corint. Casa podcastului #BineDeStiut va fi blogul Editurii Corint, dar episoadele vor fi disponibile și pe Spotify, Youtube, Apple Podcasts, precum și pe Podcastul Google.

Partener media: PressHub

Nu ratați niciun episod! Abonați-vă la #BineDeStiut pe platformele voastre preferate de podcast!

Și mai e ceva... Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți, evenimente și surprize legate de podcastul nostru, abonați-vă la Newsletter. Promitem să vă oferim conținut valoros, direct în inboxul vostru.

Alăturați-vă comunității noastre și haideți să descoperim împreună poveștile care au modelat lumea!

 

Cu entuziasm și recunoștință,

Echipa Bine de Știut