Evaluare națională 2024. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță

Discount 39,90 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1798 ramase
SKU
EDU.552

Conform modelelor propuse de ME

Conform programei pentru Evaluarea Națională

Elaborate dupa modelul testelor PISA

  Evaluare Națională 2024. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță este un instrument didactic eficient, realizat sub forma a 30 de teste, proiectate în acord cu structura de ultimă oră a subiectului de examen, gradate ca nivel de dificultate și variate ca repertoriu tematic. O parte dintre aceste teste oferă sugestii de rezolvare din dorința de a vă fixa anumite repere în redactarea răspunsurilor și de a va forma deprinderile necesare lucrului individual.

   Culegerea va propune experiențe de învățare dintre cele mai diverse și interesante, adaptate particularităților voastre de vârstă, vă invită să fiți creativi și să vă folosiți resursele intelectuale pentru a atinge standarde superioare în pregătirea individuală.

Informaţii suplimentare
Autor Georgiana Andreea Nistor
Ileana Popescu
Luminita Elena Preda
Anca Serban
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției octombrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 224
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-782-088-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Evaluare națională 2024. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță
Rating-ul tău

NISTOR, Georgiana Andreea

Georgiana Andreea NISTOR – profesor, gradul didactic I, Colegiul Național „Sfântul Sava”, București, metodist, cercetător în cadrul Institutului de Lingvistică „Iorgu Iordan–Alexandru Rosetti” al Academiei Române și doctor în filologie cu teza „Morfosintaxa și semantica numelor de rudenie”.

PREDA, Luminita Elena

prof. Luminița Elena PREDA, gradul didactic I (Școala Gimnazială nr. 79, București), metodist, formator, îndrumător practică pedagogică, mem­bru în Comisia Națională pentru Limba și lite­ratura română și discipline conexe – gimnaziu, în Consiliul Consultativ al ISMB și în Comisia de omologare a mijloacelor de învățământ, referent manuale;

SERBAN, Anca

prof. Anca ȘERBAN, gradul didactic I (Școala Gimnazială nr. 79, București), formator, îndrumător practică pedagogică, autor de manuale pentru clasele V−VIII;

POPESCU, Ileana

Ileana Popescu ‒ doctor în filologie, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top