Evaluare națională 2024. Teste de performanță pentru limba și literatura română

Discount 37,50 lei Preţ standard 41,50 lei
Numai 1931 ramase
SKU
EDU.467

 - Teste de performanță pentru limba și literatura română -  

Conform modelelor propuse de MEC în data de 2.11.2020

Conform programei pentru Evaluarea Națională 

Elaborate dupa modelul testelor PISA

 

Volumul de față se adresează atât elevilor care se pregătesc pentru Evaluarea Națională, cât și profesorilor de limba și literatura română. Este un instrument de recapitulare și de sistematizare a celor mai importante conținuturi din programa școlară în vigoare, fiind gândit nu doar ca sprijin pentru învățarea continuă, ci și ca modalitate de (auto)evaluare.

Culegerea cuprinde 20 de teste după modelul propus de Ministerul Educației și Cercetării, bareme de evaluare și de notare, sugestii de rezolvare și numeroase exerciții de antrenament, care vor asigura elevilor nota maximă. Testele valorifică, de asemenea, procesele cognitive evaluate de testările PIRLS și PISA.

Informaţii suplimentare
Autor Delia-Monica Georgescu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției August 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 224
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-782-059-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Evaluare națională 2024. Teste de performanță pentru limba și literatura română
Rating-ul tău

Irina-Roxana Georgescu ‒ doctor în filologie, cercetător la Institutul de Istorie și Teorie Literară „G. Călinescu” (2008‒2010); începând din 2018, ține seminarul de literatură interbelică și postbelică la Facultatea de Litere a Universității din București; face parte din proiectul de educație media al Centrului de Jurnalism Independent; autoare de auxiliare școlare.

Delia-Monica Georgescu ‒doctor în filologie, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Cantemir-Vodă” din București, autoare a numeroase articole de specialitate publicate în țară și în străinătate, autoare de auxiliare școlare și de resurse educaționale deschise.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: