Nebuni din dragoste

Discount 35,69 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1948 ramase
SKU
BOK.0908

Un hacker activist și proprietara unei cafenele cu pisici descoperă împreună unde se termină prietenia și începe dragostea în această poveste de iubire cu accente comice de la autoarea bestsellerului Dragoste sub acoperire.

Alexis Carlisle și ToeBeans, cafeneaua ei cu pisici, au devenit celebre după ce tânăra a recunoscut în mod public că a fost hărțuită sexual de un bucătar-vedetă. Când este abordată de o clientă nouă, ultimul lucru la care se așteaptă Alexis este ca femeia cu pricina să pretindă că îi este soră. Nesigură ce ar trebui să facă, tânăra apelează la ajutorul singurului bărbat în care are încredere: prietenul ei cel mai bun, Noah Logan.

Un veritabil geniu informatic, Noah și-a lăsat în urmă trecutul turbulent de hacker pentru a deveni expert în securitate cibernetică, punându-și astfel remarcabilul talent doar în slujba binelui. Noah însă are un secret: este îndrăgostit nebunește de Alexis. Când aceasta îi solicită ajutorul, tânărul se întreabă dacă se va ivi vreodată momentul să îi mărturisească ce simte cu adevărat pentru ea.

Prietenii lui Noah din Clubul de Carte Secret al Domnilor sunt mai mult decât dornici să îi pună la dispoziție neprețuitele lor „manuale” pentru a-l ajuta să treacă de la ipostaza de amic la cea de iubit pentru Alexis. Condiția este ca el să se hotărască dacă adevărul merită riscul de a pierde cea mai grozavă relație de prietenie pe care a avut-o vreodată.

 

„Sensibilă, realistă și incredibil de amuzantă!” The Bursting Bookshelf

„Înainte de a presupune că volumul pe care îl aveți în mână e doar despre amuzament și distracție, ar fi bine să știți că acesta atinge și subiecte sensibile precum pierderea unui părinte, donarea de organe, hărțuirea și abuzul sexual. […] E combinația perfectă de umor și dragoste, dar fără a fi o poveste siropoasă și exagerată! […] Dacă aveți nevoie de o pauză de la lecturi mai complexe sau, pur și simplu, de o gură de aer proaspăt, vă recomand din toată inima această serie! Pe mine, una, m-a umplut de extaz și de bucurie. Abia aștept al patrulea volum, povestea Rusului!” Book Reporter

„O poveste despre bătăliile pe care merită să le porți, despre renunțarea la mânie și încercarea de a ierta.” Utopia State of Mind

„Mi-au plăcut toate suișurile și coborâșurile relației sentimentale dintre Alexis și Noah și am adorat direcția în care a luat-o povestea. Nebuni din dragoste este o altă piatră prețioasă a unei serii incredibile.” A Novel Glimpse

Informaţii suplimentare
Autor Lyssa Kay Adams
Traducător Laura Frunză
Imprint Leda Bazaar
Serie Bromance
Data apariției Aprilie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
Număr volum 3
ISBN 978-606-088-182-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Nebuni din dragoste
Rating-ul tău

ADAMS, Lyssa Kay

    Lyssa Kay Adams a citit primul ei roman de dragoste la o vârstă fragedă, când a șterpelit unul din colecția bunicii. După o lungă carieră de jurnalist, în care a trebuit să scrie prea multe finaluri triste, a hotărât să se întoarcă la poveștile în care eroii trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Descrise ca fiind „amuzante, adorabile și emoționante”, cărțile Lyssei prezintă femei care au întotdeauna ultimul cuvânt, bărbați cărora nu le este frică să plângă, dar și câini. Lyssa locuiește în Michigan, alături de soțul ei, care este jurnalist sportiv, de fiica ei amuzantă și un maltez răsfățat, căruia îi place să fie legănat ca să doarmă. Când nu scrie, gătește, își duce fiica de la un eveniment sportiv la altul sau alintă câinele.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top