Carrie Soto se întoarce

Discount 39,54 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 1930 ramase
SKU
BOK.0926

De la autoarea cărților Scandalul din Malibu, Daisy Jones & The Six și Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo, o aventură epică despre o sportivă trecută de prima tinerețe care se întoarce pe terenul de tenis pentru un ultim Grand Slam.

Carrie Soto este aprigă, iar hotărârea ei de a câștiga cu orice preț nu a făcut-o populară. Dar, până la retragerea ei din activitatea sportivă, a fost cea mai bună jucătoare de tenis din lume. A doborât toate recordurile posibile și a câștigat douăzeci de titluri de Grand Slam. Dacă o întrebi pe Carrie, a învins pe drept de fiecare dată, căci nu s-a ferit de sacrificii pentru a deveni cea mai bună, avându-l drept antrenor pe tatăl ei, Javier. El însuși fost campion, Javier s-a ocupat de pregătirea temeinică a fiicei sale de când aceasta era o copilă.

La șase ani de la retragerea din activitate, Carrie se află în tribunele de la US Open, turneul din 1994, și privește cu uimire cum recordul îi este smuls de o jucătoare agresivă și uimitoare pe nume Nicki Chan.

La 37 de ani, ia așadar decizia surprinzătoare de a reveni pe teren, antrenată de tatăl ei, pentru un ultim sezon competițional, în încercarea de a-și recupera recordul. Chiar dacă jurnaliștii din presa sportivă spun că oricum nu au simpatizat-o niciodată pe Carrie, poreclită „Halebarda”. Chiar dacă nu se mai mișcă la fel de iute ca pe vremuri. Și chiar dacă înseamnă să-și calce pe mândrie și să se antreneze alături de Bowe Huntley, un bărbat în fața căruia, odinioară, a îndrăznit să își deschidă sufletul. La fel ca ea, Bowe are ceva de demonstrat înainte de a renunța la tenis pentru totdeauna.

În pofida tuturor posibilelor obstacole, Carrie Soto se întoarce pentru un ultim sezon epic. În acest roman captivant și de neuitat, Taylor Jenkins Reid își dezvăluie cea mai vulnerabilă și mai emoționantă poveste de până acum.

 

„Reid se inspiră din viețile unor sportive adevărate (Serena, Sharapova) pentru a construi o lume a rivalităților și a intrigilor credibile, în care suspansul meciurilor de tenis este de-a dreptul năucitor.” People

„O poveste captivantă despre curaj, răbdare, dar și despre puterea de a-ți arăta vulnerabilitățile!” BuzzFeed

„Aproape fiecare roman al lui Taylor Jenkins Reid se citește ca un fermecător studiu dedicat unui anumit domeniu și unei anumite epoci. Vii pentru atenția acordată artei jocului din Regele Richard: Crescând campioni, dar rămâi pentru poveștile de dragoste care se desfășoară în afara terenului, precum și pentru scorul final.” Entertainment Weekly

„Cel mai recent roman al lui Taylor Jenkins Reid este plasat în lumea elitei tenisului mondial și urmărește o fostă campioană nemiloasă care, după ce și-a văzut recordul doborât de o colegă mai tânără, stea în ascensiune, decide să revină pe teren la 37 de ani pentru a-și recupera titlul. O poveste care te inspiră cu adevărat.” Cosmopolitan

„Un roman emoționant despre o echipă tată-fiică, amândoi la fel de faimoși și de perseverenți.” Time

„Minunată! Genul de carte intensă, inteligentă și convingătoare pe care trebuie să o lași deoparte la fiecare câteva pagini pentru a-ți trage sufletul. Voi lua o bucată din Carrie Soto cu mine în viață și voi fi puțin mai bună datorită ei.” EMILY HENRY, autoarea romanului Două cărți și o vacanță

Informaţii suplimentare
Autor Taylor Jenkins Reid
Traducător Alina Bâltâc
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Mai 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-193-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Carrie Soto se întoarce
Rating-ul tău

Taylor Jenkins Reids-a născut în Acton, Massachusetts,și a cochetat cu literatura încă din liceu. Înainte de a se dedica în totalitate scrisului, a lucrat în industria cinematografică. Este autoarea mai multor romane de succes, printre care Fericiți pentru totdeauna?, Poate într-o altă viață și Uniți pe vecie. Bestsellerul Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo este în curs de adaptare pentru a deveni un film de lungmetraj produs de Netflix, iar Daisy Jones & The Six (cu Sam Claflin și Riley Keough în rolurile principale) a fost ecranizat într-un serial Prime Video, produs de Reese Witherspoon. Volumele Scandalul din Malibu și Carrie Soto se întoarce vor fi, de asemenea, ecranizate. În prezent, scriitoarea locuiește în Los Angeles împreună cu soțul ei, fiica și câinele lor. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, intră pe taylorjenkinsreid.com.

 

Noi vă aşteptăm la Bookfest! Cărţile aflate în precomandă vor fi dispobinile la standul Corint. Vă rugăm nu daţi precomandă, dacă veţi veni la târg!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: