Moștenitoarea cucerește un duce (Seria Moștenitoarele Epocii Aurite, volumul I)

Discount 35,69 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1936 ramase
SKU
BOK.0769

Moștenitoarea americană August Crenshaw are aspirații înalte, dar, spre deosebire de celelalte tinere din jur, nu vrea să se mărite cu un lord britanic înfumurat, care i-ar oferi un titlu nobiliar strălucitor. Evan Sterling, duce de Rothschild, o vrea pe August și este dispus să facă orice pentru a o obține. Temperamentala moștenitoare nu este dispusă defel să-și accepte soarta, plănuind să facă tot ce îi stă în puteri pentru a scăpa de căsătoria cu ducele.

Nici măcar o avere impresionantă, dobândită din afaceri cu oțel, nu poate cumpăra intrarea în saloanele înaltei societăți victoriene. Pentru aceasta, e nevoie de o căsătorie de conveniență.

Moștenitoarea americană August Crenshaw are aspirații înalte, dar, spre deosebire de celelalte tinere din jur, nu vrea să se mărite cu un lord britanic înfumurat, care i-ar oferi un titlu nobiliar strălucitor. Tot ce își dorește August este să lucreze în continuare la Uzinele Metalurgice Crenshaw, afacerea familiei. Când devine limpede că ideile ei progresiste stau în calea unei partide matrimoniale respectabile, părinții hotărăsc să își schimbe tactica și să o ofere pe Violet, mezina lor, aristocratului cu cel mai poleit titlu. August însă refuză să-și lase sora mai mică în ghearele unui mariaj lipsit de dragoste.

Evan Sterling, duce de Rothschild, nu are nicio intenție să fugă de căsătorie. Tânărul și-a moștenit titlul nobiliar de la tatăl său, descoperind cu această ocazie că toate cuferele sunt goale și că sute de arendași depind de el. În concluzie, Evan nu poate refuza averea pe care ar putea să i-o aducă mariajul cu una dintre moștenitoarele Crenshaw. Când i se oferă mâna lui Violet, ducele își dă seama că nu aceasta este femeia pe care și-o dorește alături. O vrea pe August și este dispus la orice pentru a o obține.

Temperamentala August nu este pregătită defel să-și accepte soarta, plănuind să facă tot ce îi stă în puteri pentru a scăpa de căsătoria cu ducele. Curând însă, tânăra ajunge să își dea seama că toate intrigile pe care le țese pentru a anula nunta nu fac decât să-l îndârjească și mai mult pe arogantul Evan.

„O poveste de dragoste sclipitoare, în care se întâlnesc vechile și noile averi, care definesc vremea moștenitoarelor din Epoca Aurită.” Entertainment Weekly

„St. George îmbină armonios elemente clasice din marile romane de dragoste imaginate de autoare precum Lisa Kleypas și Julia Quinn cu aluzii pline de subtilitate la povești de iubire din trecut, care i-ar putea atrage și pe cititorii mai experimentați de romance.” Forbes

„O poveste de dragoste amuzantă și proaspătă, care le pune în valoare pe ambele personaje principale.” Publishers Weekly

Moștenitoarea cucerește un duce este, pur și simplu, o încântare, ocarte pe care nu o mai poți lăsa dinmână. Abia aștept următorul volumieșit de sub stiloul magic al luiHarper St. George!”Evie Dunmore,autoarea romanului Cum l-am cucerit pe duce

Informaţii suplimentare
Autor Harper St. George
Traducător Loredana Frățilă-Cristescu
Imprint Leda Bazaar
Serie Moștenitoarele Epocii Aurite
Data apariției Ianuarie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-032-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Moștenitoarea cucerește un duce (Seria Moștenitoarele Epocii Aurite, volumul I)
Rating-ul tău

HARPER ST.GEORGE

Harper St. George a crescut în zona rurală din Alabama, dar și pe coasta liniștită din nord-vestul Floridei, într-o atmosferă plină de parfumul poveștilor de odinioară, care i-au insuflat iubirea pentru istorie, literatură romantică și aventură. Până să ajungă la liceu, descoperise deja romanul istoric de dragoste, în care se împletesc armonios toate aceste elemente. Harper a rămas fidelă gusturilor literare din adolescență, devorând și acum cu aceeași plăcere povești de iubire. Locuiește în apropriere de Atlanta, alături de familie, și adoră să primească vești de la cititori.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: