Tentație (primul volum din seria Hunter)

Autor:

IVY SMOAK

Serie Hunter
Discount 47,63 lei Preţ standard 63,50 lei
Numai 1980 ramase
SKU
BOK.0850

TIMIDA STUDENTĂ Penny Taylor respectă întotdeauna regulile. Cel puțin aşa li se pare colegilor ei de facultate. Tânăra însă are un secret murdar: s-a îndrăgostit până peste cap de profesorul ei, iar el nu a fost niciodată genul de bărbat care să reziste tentației.

TIMIDA STUDENTĂ Penny Taylor respectă întotdeauna regulile. Cel puțin aşa li se pare colegilor ei de facultate. Tânăra însă are un secret murdar: s-a îndrăgostit până peste cap de profesorul ei. Și e destul de sigură că și reciproca e adevărată.

Toata lumea îl apreciază pe profesorul Hunter. Este înalt, brunet și chipeș. Și, desigur, inaccesibil. Ochii lui căprui profunzi ascund taine care o ademenesc pe

Penny. Taine mai întunecate decât și-ar putea imagina ea vreodată.

Cu un an în urmă, James Hunter a renunțat la viața de miliardar pe care o ducea la New York pentru a deveni profesor. Cea mai simplă regula pe care

trebuie să o urmeze e să nu se împrietenească prea tare cu studenții. O regulă care pare ușor de respectat pentru ca trăiește destul de retras în noul său oraș, iar

acesta e singurul mod în care știe cum să-și păstreze secretele doar pentru sine.

Totuși, profesorul Hunter nu s-a așteptat niciodată să-i predea unei studente atât de frumoase, căreia trebuie să-i reziste. Și de care trebuie să se îndepărteze.

Penny merită mai mult decât un bărbat care încă se luptă cu demonii săi. Însă ea îndrăzneşte să întreacă limita. Iar el nu a fost niciodată genul de bărbat care să reziste tentației.

 

„O poveste de dragoste interzisă și plină de senzualitate. Dedicată oricui s-a îndrăgostit vreodată de profesorul său. Dedicată cititorilor care tânjesc după pasiune și dramă. Dedicată cititorilor care adoră o lectura fierbinte într-o zi ploioasă.”

Smutsonian

„Profesorul Hunter frânge multe inimi! Bogat, misterios, superb și inaccesibil. Pot să înțeleg cum de o fata și-ar putea pierde mințile în fața unui astfel de bărbat perfect.”

Smutsonian

„M-am îndrăgostit nebunește de profesorul Hunter de cum a intrat în poveste! Am adorat cuplul Penny-James și i-am ținut pumnii pe tot parcursul romanului. Imperfecțiunile protagoniștilor i-au făcut perfecți. Conexiunea lor și tensiunea aproape ca au ieșit din pagini, învăluindu-mă.”

Lina’s Reviews

„Nu ratați acest roman! I-am acordat întregii serii cinci stele. Recomand cu căldura! Ivy are un mod senzațional de a scrie și de a modela fiecare personaj din poveștile ei. Merită să le citiți!”

Inspired by a Book

Informaţii suplimentare
Autor

IVY SMOAK

Traducător Alexandru Szöllö
Imprint Leda Bazaar
Serie Hunter
Gen Romance, Contemporary
Vârsta +18 ani
Data apariției Octombrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
Număr volum 1
ISBN 9786060881063
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Tentație (primul volum din seria Hunter)
Rating-ul tău

Ivy Smoak este autoare de bestsellere Amazon și USA Today. Când nu scrie povești de dragoste pentru adulți, o poți găsi urmărind prea multe emisiuni TV, făcând plimbări lungi, jucându-se pe afara și, în general, refuzând să se comporte ca un om în toată firea. Locuiește împreună cu soțul ei în Delaware, Statele Unite.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top