Dragoste sub acoperire (al doilea volum al seriei Bromance)

Discount 36,30 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1962 ramase
SKU
BOK.0827

DESEMNAT DE OPRAHMAG.COM DREPT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE ROMANE DE DRAGOSTE ALE ANULUI!

În curând și pe Netflix!

Braden Mack crede că cititul romanelor de dragoste îl face expert în iubire, dar curând descoperă că viața reală este mult mai palpitantă decât ficțiunea!

DESEMNAT DE OPRAHMAG.COM

DREPT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE

ROMANE DE DRAGOSTE ALE ANULUI!

 

Braden Mack crede că cititul romanelor de dragoste îl face expert în iubire, dar curând descoperă că viața reală este mult mai palpitantă decât ficțiunea!

 

Liv Papandreas lucrează ca patiser pentru cel mai renumit restaurant din Nashville. Din păcate însă, proprietarul, un celebru chef, e fermecător doar în fața camerelor de filmat sau a clienților, căci în bucătărie e un adevărat monstru.

După ce-l prinde hărțuind o tânără angajată, Liv are curajul să îl înfrunte, dar este concediată și jură răzbunare. Va avea însă nevoie de ajutor ca să îi vină de hac puternicului bucătar.

Din nefericire, asta înseamnă să apeleze la Braden Mack. Când Liv este exclusă din branșa restaurantelor, carismaticul proprietar de cluburi de noapte se oferă să o ajute cu darea în vileag a fostului ei șef, dar tânăra se îndoiește că Mack ar avea intenții onorabile. Iată o problemă numai bună pentru Clubul de Carte Secret al Domnilor!

La fel de inspirați de cărțile pe care le citesc, membrii clubului pun la cale o acțiune sub acoperire pentru a-l doborî pe bucătar, ajutându-l totodată pe Mack să-și dea seama care e drumul spre inima lui Liv, chiar dacă tânăra e hotărâtă să stingă cu orice preț focul iubirii.

„Cuvintele lui Adams te ajută să crezi că, în cele din urmă, există o pereche potrivită pentru fiecare dintre noi.” Shondaland

„Combinând comedia, romantismul și comentariile sociale, Dragoste sub acoperire reprezintă o reușită deopotrivă adorabilă și ambițioasă a unei autoare în ascensiune.” Book Page

„O celebrare plină de umor a tuturor lucrurilor care fac romantismul să fie atât de distractiv!” Entertainment Weekly

„Cel mai recent roman al lui Adams aduce în scenă elemente umoristice care echilibrează cumva tema mai grea a hărțuirii sexuale la locul de muncă, rezultatul fiind o poveste de dragoste cu un ritm amețitor, care oferă atât râsete, cât și teme de meditație mai profunde, cu o relevanță socială mai mare.” Library Journal

„Adams împletește umor, emoții complexe și pilde motivaționale pentru a crea o fermecătoare poveste de dragoste.” Publishers Weekly

Informaţii suplimentare
Autor Lyssa Kay Adams
Traducător Loredana Frățilă-Cristescu
Imprint Leda Bazaar
Serie Bromance
Data apariției Iulie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-088-064-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dragoste sub acoperire (al doilea volum al seriei Bromance)
Rating-ul tău

ADAMS, Lyssa Kay

    Lyssa Kay Adams a citit primul ei roman de dragoste la o vârstă fragedă, când a șterpelit unul din colecția bunicii. După o lungă carieră de jurnalist, în care a trebuit să scrie prea multe finaluri triste, a hotărât să se întoarcă la poveștile în care eroii trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Descrise ca fiind „amuzante, adorabile și emoționante”, cărțile Lyssei prezintă femei care au întotdeauna ultimul cuvânt, bărbați cărora nu le este frică să plângă, dar și câini. Lyssa locuiește în Michigan, alături de soțul ei, care este jurnalist sportiv, de fiica ei amuzantă și un maltez răsfățat, căruia îi place să fie legănat ca să doarmă. Când nu scrie, gătește, își duce fiica de la un eveniment sportiv la altul sau alintă câinele.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top