Clubul de carte secret al domnilor

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1903 ramase
SKU
BOK.0752

Pe lista celor mai așteptate cărți Indie Next și Library Reads.

În curând și pe Netflix!

Bine ai venit la clubul de carte secret al domnilor!

Prima regulă a clubului de carte: nu vorbești niciodată despre clubul de carte!

Căsătoria lui Gavin Scott, unul dintre cei mai buni jucători de baseball ai echipei Nashville Legends, se confruntă cu probleme majore. De curând, bărbatul a descoperit un secret umilitor: nu a reușit niciodată să își satisfacă soția în pat. Când Gavin își pierde calmul la aflarea cumplitei vești și pleacă de acasă, aceasta este ultima picătură care umple paharul unei relații și așa tensionate. Thea cere divorțul, iar soțul ei își dă seama că și-a lăsat mândria și frica să-l învingă.

Tulburat și totodată disperat să recâștige dragostea femeii pe care o iubește din toată inima, Gavin găsește ajutor unde nici nu se gândea: printre membrii unui club de carte secret format din cei mai forțoși bărbați din Nashville. Cu ajutorul sfaturilor împrumutate dintr-un roman de dragoste siropos, băieții îl antrenează pe Gavin să-și salveze căsnicia. Totuși, va fi nevoie de mult mai mult decât de cuvinte dulci și gesturi cavalerești pentru ca acest nefericit Romeo să recâștige încrederea soției sale.

„O poveste de dragoste amuzantă, sexy și emoționantă!” Kirkus Reviews

„După acest debut promițător, cititorii vor aștepta cu nerăbdare mai multe cărți din seria BROMANCE.” Booklist

„O poveste fermecătoare și dulce, o portretizare onestă și plină de speranță a efortului pe care trebuie să îl depui pentru a avea căsnicia perfectă.” New York Times Book Review

Informaţii suplimentare
Autor

Lyssa Kay Adams

Traducător Cristina Buzoianu
Imprint Leda Bazaar
Serie Bromance
Data apariției Noiembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
Număr volum 1
ISBN 978-606-088-021-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Clubul de carte secret al domnilor
Rating-ul tău

ADAMS, Lyssa Kay

    Lyssa Kay Adams a citit primul ei roman de dragoste la o vârstă fragedă, când a șterpelit unul din colecția bunicii. După o lungă carieră de jurnalist, în care a trebuit să scrie prea multe finaluri triste, a hotărât să se întoarcă la poveștile în care eroii trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Descrise ca fiind „amuzante, adorabile și emoționante”, cărțile Lyssei prezintă femei care au întotdeauna ultimul cuvânt, bărbați cărora nu le este frică să plângă, dar și câini. Lyssa locuiește în Michigan, alături de soțul ei, care este jurnalist sportiv, de fiica ei amuzantă și un maltez răsfățat, căruia îi place să fie legănat ca să doarmă. Când nu scrie, gătește, își duce fiica de la un eveniment sportiv la altul sau alintă câinele.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: