Fugi, Rose, fugi!

Discount 57,68 lei Preţ standard 76,90 lei
Numai 1974 ramase
SKU
BOK.0867

De la cel mai iubit superstar al Americii și cel mai mare povestitor de peste Ocean, un thriller despre o cântăreață aspirantă fugară care e hotărâtă să facă tot ce este necesar pentru a supraviețui.

În curând un film Sony Pictures produs de Reese Witherspoon, Dolly Parton și James Patterson, cu Dolly Parton în rolul principal!

De la cel mai iubit superstar al Americii și cel mai mare povestitor de peste Ocean, un thriller despre o cântăreață aspirantă fugară care e hotărâtă să facă tot ce este necesar pentru a supraviețui.

Fiecare melodie spune o poveste.

Ea este o vedetă în plină ascensiune care cântă despre greutățile cu care s-a confruntat până acum în viață.

De asemenea, aleargă într-un suflet. Să își facă un viitor și să scape de trecutul care o bântuie.

Nashville este locul în care a venit să-și împlinească destinul. Este și locul în care întunericul de care a fugit ar putea să o găsească. Și să o distrugă.

Fugi, Rose, fugi! este un roman strălucitor în care primejdia și dorința se împletesc, o poveste pe care doar cea mai iubită artistă a Americii și cel mai bine vândut scriitor ar fi putut să o imagineze!

 

„O călătorie palpitantă spusă de două voci îndrăgite și având ca fundal lumea muzicii country.” Kathleen Grissom, autoarea bestellerului Glory Over Everything

„Dolly Parton reprezintă inima și sufletul plin de dor ale acestui roman fabulos. Intră în scenă și James Patterson, care știe să cap­tiveze cititorul, să creeze suspan­sul și să scrie un roman mai bine decât oricine altcineva din lume.” Lee Smith, autorul romanului The Last Girls

„Plin de tensiune și incitant! […] Măiestria cu care Patterson dozează suspansul + cunoștințele din interior ale lui Parton despre partea întunecată a celebrului oraș Nashville = o lectură grozavă.” Lisa Gardner, autoarea romanului Vecinul

„Da, Dolly Parton, care a contri­buit la intriga acestei povești. […] Oare umbre din trecutul ei o bân­tuie? Parton a scris douăsprezece cântece special pentru această carte!” Library Journal

Informaţii suplimentare
Autor

Dolly Parton
James Patterson

Traducător Dana-Ligia Ilin
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Noiembrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 496
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-126-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Fugi, Rose, fugi!
Rating-ul tău

PATTERSON, James

   JAMES PATTERSON a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe din cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, foarte bine primite de publicul tânăr, printre care amintim seriile: Generala (Corint Junior), Eu haios?(Corint Junior) Vânătorii de comori (Corint Junior), Maximum Ride (Editura Leda), Vrăjitor şi vrăjitoare, Daniel X, Alex Cross. Cărţile sale s-au vândut în peste 260 de milioane de exemplare în toată lumea, propulsându-l în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. Trăieşte în Florida, SUA.

DOLLY PARTON este cântăreață, compozitoare, actriță, producătoare, femeie de afaceri și filantrop. A compus peste 3 000 de cântece și a vân­dut peste 100 de milioane de dis­curi în întreaga lume. De aseme­nea, dăruiește constant milioane de cărți copiilor prin organizația ei nonprofit, Dolly Parton's Ima­gination Library.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top