Evaluare națională 2024. Matematică. Teste de antrenament

Discount 44,90 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1915 ramase
SKU
EDU.558

Culegere de matematică ce conține 40 de teste de antrenament, însoțite de bareme de evaluare și sugestii de rezolvare, destinate elevilor ce se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională.

Ediția a II-a revizuită și adăugită

Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională. Matematică se adresează elevilor care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională.

Este un instrument de recapitulare și de sistematizare a celor mai importante conținuturi din programa școlară în vigoare, ţinând cont în acelaşi timp de competenţele vizate de programa pentru examenul de Evaluare Naţională pentru absolvenţii de clasa a VIII-a.

Lucrarea este realizată sub forma a 40 de teste variate ca repertoriu tematic, proiectate în acord cu structura subiectului de examen. Toate testele sunt însoţite de bareme şi de sugestii de rezolvare, din dorința de a prezenta anumite repere în redactarea răspunsurilor, lucrarea fiind gândită nu doar ca sprijin pentru învățare, ci și ca modalitate de evaluare sau autoevaluare.

Informaţii suplimentare
Autor Camelia Elena Neta
Ciprian Constantin Neta
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Ianuarie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 224
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-409-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Evaluare națională 2024. Matematică. Teste de antrenament
Rating-ul tău

NEȚA, Camelia Elena

CAMELIA ELENA NEŢA – profesor gradul didactic I, Şcoala Gimnazială nr.2 din Piatra Neamţ, inspector şcolar la ISJ Neamț (2007-2020), membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

NEȚA, Ciprian Constantin

CIPRIAN CONSTANTIN NEŢA – profesor gradul didactic I, metodist, Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra Neamţ; membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: