Matematică - Manual pentru clasa a V-a

Discount 24,90 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1913 ramase
SKU
EDU.288

PACHETUL EDUCAȚIONAL este compus din:

- Manual (carte + CD)

- Caietul elevului

- Ghidul profesorului, accesibil gratuit la adresa http://pasaport-cultura.ro/resurse-gratuite-ghid-matematica

Manual aprobat prin Ordinul ministrului educației naționale nr.5294/05.10.2017

Informaţii suplimentare
Autor Radu Gologan (coordonator)
Camelia Elena Neța
Corina Mianda Mîinescu
Ciprian Constantin Neța
Ion Cătălin Mîinescu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției August 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 224
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-940-449-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Matematică - Manual pentru clasa a V-a
Rating-ul tău

GOLOGAN, Radu

Radu Gologan, profesor universitar la Universitatea Politehnica din București - Facultatea de Automatică și Calculatoare. Este președintele Societății de Științe Matematice din România și coordonatorul olimpiadelor de matematică. Medaliat la olimpiade internaționale de matematică, a absolvit Facultatea de Matematică din București cu diplomă de merit. A obținut titlul de doctor în matematică sub îndrumarea academicianului Marius Iosifescu. A publicat peste 40 de lucrări științifice, dar și tratate, manuale, culegeri și articole de matematică școlară. Este, de asemenea, o prezență vie în mass-media în probleme legate de soarta școlii românești.

NEȚA, Camelia Elena

CAMELIA ELENA NEŢA – profesor gradul didactic I, Şcoala Gimnazială nr.2 din Piatra Neamţ, inspector şcolar la ISJ Neamț (2007-2020), membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

MÎINESCU, Corina Mianda

Corina Mianda Mîinescu, profe­sor gradul didactic I, Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, formator, membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional.

NEȚA, Ciprian Constantin

CIPRIAN CONSTANTIN NEŢA – profesor gradul didactic I, metodist, Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra Neamţ; membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

MÎINESCU, Cătălin

Cătălin Mîinescu - profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială ”Mihail Drumeș” din Balș, formator, membru în grupuri de lucru la nivel județean și național

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top