Matematică. Caietul elevului pentru clasa a V-a

Discount 10,73 lei Preţ standard 16,50 lei
Numai 1620 ramase
SKU
EDU.292

PACHETUL EDUCAȚIONAL este compus din:

- Manual (carte + CD)

- Caietul elevului

- Ghidul profesorului, accesibil gratuit la adresa http://pasaport-cultura.ro/resurse-gratuite-ghid-matematica

"Argumente pentru care trebuie neapărat să ai Caietul de matematica al editurii Corint:

   - Urmărind lecțiile din manual, caietul îți propune exerciții frumoase, deosebite care să te ajute să înțelegi mai bine lucrurile predate la clasă! Unele dintre ele te vor ajuta să te pregătești chiar pentru olimpiadă și concursuri școlare!

  - Poți găsi în el anecdote, istorioare, curiozități, adică lucruri are să îți descrețească fruntea și să te facă să lucrezi mai relaxat și cu mai mult spor.

   - Vei descoperi în caiet ferestre către lumea virtuală. Filmele de animație la care vei ajunge sunt făcute special pentru tine cu povestiri din universul matematicii și exerciții explicate. Te invităm să le deschizi cu tableta sau telefonul mobil. Iată! Ai un nou și util mod de a folosi gadget-urile care, altfel, generează muuulte discuții cu părinții....

Toate acestea te vor face să îndrăgești matematica, descoperindu-i frumusețile!"

Informaţii suplimentare
Autor Radu Gologan (coordonator)
Camelia Elena Neța
Corina Mianda Mîinescu
Ciprian Constantin Neța
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-793-146-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Matematică. Caietul elevului pentru clasa a V-a
Rating-ul tău

Radu Gologan (coordonator) – profesor universitar la Universitatea Politehnica din București – Facultatea de Automatică și Calculatoare. Este președintele Societății de Științe Matematice din România și coordonatorul olimpiadelor de matematică. Medaliat la olimpiade internaționale de matematică, a absolvit Facultatea de Matematică din București cu diplomă de merit. A obținut titlul de doctor în matematică sub îndrumarea academicianului Marius Iosifescu. A publicat peste 40 de lucrări științifice, dar și tratate, manuale, culegeri și articole de matematică școlară. Este, de asemenea, o prezență vie în mass-media în probleme legate de soarta școlii românești.

NEȚA, Camelia Elena

CAMELIA ELENA NEŢA – profesor gradul didactic I, Şcoala Gimnazială nr.2 din Piatra Neamţ, inspector şcolar la ISJ Neamț (2007-2020), membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

MÎINESCU, Corina Mianda

Corina Mianda Mîinescu, profe­sor gradul didactic I, Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, formator, membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional.

NEȚA, Ciprian Constantin

CIPRIAN CONSTANTIN NEŢA – profesor gradul didactic I, metodist, Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra Neamţ; membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top