Matematica pas cu pas. Exerciții și probleme pentru clasa a VII-a

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1854 ramase
SKU
EDU.365

Nu este numai o culegere de matematică, ci un minunat text de antrenament matematic, rezultat din experiența de decenii a autorilor. 

"Programa de matematica pentru clasa a VII-a a fost mereu in atentia parintilor si a dascalilor ca dificila si incarcata. Este, intr-adevar, concluzia profesorilor si a psihologilor ca pentru tinerii de 13-14 ani este momentul in care se poate trece de la matematica calculatorie si formala la cea in care demonstratiile pot fi intelese si pasul spre placerea matematicii poate fi facut. 
Auxiliarul face aceasta trecere, in asa fel incat elevii pot exersa logica matematicii si pot incepe pregatirea pentru examenele nationale. Nu este numai o culegere de matematica, ci un minunat text de antrenament matematic, rezultat din experienta de decenii a autorilor."
Prof. univ. emerit Radu Gologan
Presedintele Societatii de Stiinte matematice din Romania
Informaţii suplimentare
Autor Radu Gologan (coordonator)
Camelia Elena Neta
Ciprian Constantin Neta
Gabriel Vrinceanu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Octombrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 176
Format 20.5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-651-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Matematica pas cu pas. Exerciții și probleme pentru clasa a VII-a
Rating-ul tău

Radu Gologan (coordonator) – profesor universitar la Universitatea Politehnica din București – Facultatea de Automatică și Calculatoare. Este președintele Societății de Științe Matematice din România și coordonatorul olimpiadelor de matematică. Medaliat la olimpiade internaționale de matematică, a absolvit Facultatea de Matematică din București cu diplomă de merit. A obținut titlul de doctor în matematică sub îndrumarea academicianului Marius Iosifescu. A publicat peste 40 de lucrări științifice, dar și tratate, manuale, culegeri și articole de matematică școlară. Este, de asemenea, o prezență vie în mass-media în probleme legate de soarta școlii românești.

NEȚA, Camelia Elena

CAMELIA ELENA NEŢA – profesor gradul didactic I, Şcoala Gimnazială nr.2 din Piatra Neamţ, inspector şcolar la ISJ Neamț (2007-2020), membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

NEȚA, Ciprian Constantin

CIPRIAN CONSTANTIN NEŢA – profesor gradul didactic I, metodist, Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra Neamţ; membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, lector la Centrul Județean de Excelență Neamț, autor de manuale și culegeri.

VRINCEANU, Gabriel Narcis

Vrînceanu Gabriel Narcis – director Casa Corpului Didactic București, profesor titular Colegiul Național „Iulia Hașdeu” din București, membru al Comisiei Naționale a Olim-piadei Naționale de Matematică, propunător de probleme pentru olimpiade și concursuri, membru în grupuri de lucru la nivel național.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: