Matematică. Exerciţii şi probleme pentru clasa a VI-a. Semestrul al II-lea

Discount 19,90 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 580 ramase
SKU
EDU.174

Lucrarea este elaborată de autori cu o bogată experienţă didactică, profesionişti de ţinută şi cu numeroase lucrări publicate.

Corint Educațional completează seria culegerilor de matematică destinate elevilor de gimnaziu cu un nou volum de exerciții și probleme elaborat de autori cu o bogată experienţă didactică: Matematică. Exerciții și probleme pentru clasa a VI-a, semestrul al II-lea.

„Culegerea se adresează micilor elevi, care fac primii paşi în domeniile algebrei şi geometriei. Este justificată grija deosebită a autorilor la definirea fiecărei noţiuni şi la selectarea proprietăţilor elementare ale numerelor şi figurilor pentru ca textul să fie la nivelul de înţelegere al elevilor de clasa a VI-a. Simplitatea şi claritatea prezentării conţinutului matematic sunt o garanţie a reuşitei incontestabile în această privinţă. Alegerea judicioasă a problemelor care însoţesc paragrafele sau a celor de sinteză care încheie capitolele cărţii contribuie cu succes la aprofundarea părţii teoretice. Calitatea şi utilitatea cărţii, pe care o recomandăm călduros, decurge şi din faptul că autorii sunt profesori cu o îndelungată experienţă la catedră, cu o bogată activitate publicistică şi cu o participare curentă la concursurile şcolare anuale.”

                                                                                                                                                                                          Prof. univ. dr. Temistocle Bîrsan 

Informaţii suplimentare
Autor Dorinel-Mihai Crăciun
Ioan Săcăleanu
Alina Crăciun
Bogdan Dorneanu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Martie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 256
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-782-021-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Matematică. Exerciţii şi probleme pentru clasa a VI-a. Semestrul al II-lea
Rating-ul tău

CRĂCIUN, Dorinel-Mihai

Dorinel-Mihai Crăciun – profesor gr. I, Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” din Paşcani, autor şi coautor a mai multor manuale, auxiliare şcolare şi articole ştiinţifice, membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România.

CRĂCIUN, Alina

Alina Crăciun – profesor gr. I, Liceul Teoretic „Miron Costin” din Paşcani, membră a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România.

SĂCĂLEANU, Ioan

Ioan Săcăleanu – profesor gr. I, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Hârlau, autor şi coautor a mai multor manuale, auxiliare şcolare şi articole ştiinţifice, membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România.

DORNEANU, Bogdan

Bogdan Dorneanu, profesor gr. I, Şcoala Gimnazială „Petru Rareş” din Hârlau, autor şi coautor a mai multor manuale, auxiliare şcolare şi articole ştiinţifice.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top