Din nou îndrăgostită

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1965 ramase
SKU
BOK.0909

O poveste plină de căldură despre dragoste, pierdere, serendipitate și comunicarea prin SMS-uri.

Nu rata, din 12 mai, filmul în cinematografe, cu Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan și Celine Dion în rolurile principale!

După o ceartă aprinsă, logodnicul Clarei a ieșit ca o furtună din apartamentul pe care îndrăgostiții îl împărțeau de ceva vreme, dar, înainte ca ei doi să aibă șansa de a se împăca, a murit într-un tragic accident. Au trecut doi ani de atunci, însă Clara încă este paralizată de durere, iar prietenii sunt îngrijorați pentru ea. Într-o încercare disperată de a spune ce a rămas nespus, tânăra începe să trimită mesaje pe telefonul fostului iubit. Ce nu știe ea este că numărul a fost între timp realocat.

De la o vreme, Sven, care locuiește în capătul celălalt al orașului, primește pe telefon mesaje misterioase, dar scrise din toată inima. Nu le răspunde, însă este captivat de persoana care i le expediază. Propria lui relație sentimentală scârțâie, iar când aceasta se încheie, tânărul își propune să o găsească pe cea care i-a trimis mesajele. Nici Sven, nici Clara nu știu ce își propun să descopere, însă cert este că le va schimba viețile pentru totdeauna.

 

„Profund emoționantă! O poveste deopotrivă captivantă și romantică despre ce înseamnă să primești o a doua șansă, dar și despre cum să continui să mergi mai departe după ce ai suferit o grea pierdere.” Kirkus

„O incursiune sinceră și plină de compasiune în meandrele pline de suferință, dar reale, ale iubirii. Nu ar strica să faceți aprovizionarea cu șervețele înainte de a începe să citiți această carte.” USA Today

„O poveste fermecătoare!” ZIBBY OWENS, Good Morning America

„O poveste de dragoste modernă și romantică.” Nederlands Dagblad

„Sofie Cramer te face să crezi din nou în noroc.” Emopheliac.nl

Informaţii suplimentare
Autor

Sofie Cramer

Traducător Maria Adam
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Mai 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-280-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Din nou îndrăgostită
Rating-ul tău

SOFIE CRAMER s-a născut în Soltau, Germania, în 1974, și a crescut în Lüneburg Heath. A studiat limba germană și științele politice la Bonn înainte de a se muta la Hamburg. După o scurtă carieră în domeniul radioului, a hotărât să își înceapă propria afacere. În prezent, lucrează ca editor și profesoară. Până în momentul de față a scris nouă romane, dintre care unul, Din nou îndrăgostit㸠a fost adaptat atât pentru ecran (de două ori), cât și pentru scenă.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: