Casanova (vol.3 din seria Clubul Miles High)

Discount 49,99 lei Preţ standard 76,90 lei
Numai 1891 ramase
SKU
BOK.0896

În cea de-a treia parte a toridei serii imaginate de T L Swan, noul prieten prin corespondență al lui Kate îi oferă o binevenită evadare din fața nenumăratelor probleme pe care tânăra le are cu odiosul ei șef. Nimeni însă nu îi distrage atenția ca Elliot Miles, iar el știe asta.

Hobbyul meu preferat este să-l enervez pe Elliot Miles. E de-ajuns să văd chipul frumos al șefului meu, că mi se declanșează sarcasmul. Dumnezeu știe cum și-a câștigat reputația de Casanova – dacă un milion de femei îl vor, având în vedere ce personalitate are, cu ce naiba greșesc?

Dezgustată de viața mea amoroasă, mi-am făcut cont pe o aplicație de dating, folosind un pseudonim. Așa am intrat în vorbă cu un bărbat pe nume Edgar. Nu este genul meu și mai și locuiește la celălalt capăt al lumii, dar ne-am împrietenit, râdem și ne facem confidențe.

În ultima vreme lucrurile au devenit cam ciudate la serviciu. Elliot e mai… atent. Ochii îi zăbovesc puțin mai mult decât ar trebui asupra mea, iar în privire îi detectez o căldură pe care nu am mai simțit-o până acum. Și apoi, șocul suprem, recent mi-a mărturisit că vulnerabilitatea mea i se pare atrăgătoare. Dar când am fost eu vulnerabilă?

Spaima își face loc în inima mea… Oare șeful mi-a citit mesajele către Edgar?

La naiba, de ce mi-am folosit e-mailul de la serviciu?

Oh, nu, oare știe ce cred cu adevărat despre el? Prefer să mor decât să recunosc ceva!

Sau, și mai rău: este posibil ca bărbatul pe care îl detest în viața reală să fie bărbatul de care mă îndrăgostesc online?

 

„O lectură distractivă, plină de glume și sentimente aprinse. Personajele te vor cuceri și curând îți vei da seama că ai devenit obsedat de ele.” Bookcase and Coffee

 

„A fost teribil de amuzant să urmăresc cum cele două personaje principale trec de la antipatia inițială și de lungă durată pe care o nutresc unul față de celălalt la povestea de dragoste încărcată de romantism.” Bookishly Nomes

 

„T L Swan continuă să impresioneze și, având în vedere că această carte e destul de voluminoasă, stilul autoarei este atât de incitant, încât nici nu pare că trebuie să parcurgi sute de pagini.” Noveltea Corner

Informaţii suplimentare
Autor T L Swan
Traducător Maria Adam
Imprint Leda Bazaar
Serie Clubul Miles High
Data apariției Februarie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 544
Format 13 x 20 cm
Număr volum 3
ISBN 978-606-088-170-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Casanova (vol.3 din seria Clubul Miles High)
Rating-ul tău

T L SWAN

     Psiholog într-o altă viață, TL Swan este acum cu adevărat dependentă de fiorul scrisului și nu mai concepe să trăiască fără a se dedica literaturii. Țelul ei este să aducă în fața cititorilor povești de dragoste pline de pasiune și neprevăzut. Adoră ciocolata, să bea cafea și să mănânce prăjituri. Locuiește la Sydney, împreună cu soțul ei, cei trei copii ai lor și o mulțime de animale de companie teribil de răsfățate.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top