Viciul perfect

Discount 47,93 lei Preţ standard 63,90 lei
Numai 1938 ramase
SKU
BOK.0905

DRAGOSTE. RĂZBUNARE. MÂNDRIE.

TU PENTRU CE CREZI CĂ MERITĂ SĂ LUPȚI?

PESTE 85 DE MILIOANE DE CITITORI ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ!

NU RATA, DIN 26 MARTIE, FILMUL ORIGINAL PRIME!

Când antrenoarea Sienna Lane îl descoperă pe iubitul ei, Jax Deneris, în pat cu propria-i soră, are senzația că îi fuge pământul de sub picioare. În mai puțin de cinci minute, se trezește fără adăpost, fără prieteni și fără familie. Jurând să nu îl lase pe Jax nepedepsit, Sienna ticluiește rapid un plan de răzbunare care îl va lovi pe infidel acolo unde îl doare cel mai mult – în ringul de MMA.

Primul pas: trebuie să îl convingă cu orice preț pe Kayden Williams, rivalul lui Jax, să se antreneze cu ea.

La început, Kayden nu vrea să aibă nimic de-a face cu planurile Siennei, însă când își dă seama că tânăra ar putea să-i ofere un avantaj, cedează, lăsând-o mai întâi în casa lui, apoi în patul lui și, în cele din urmă, în inima lui. Dar, oricât de mult ar ține la Kayden, Sienna nu își poate lăsa furia să dispară, iar acest lucru amenință fundația șubredă a relației pe care au construit-o împreună, în ciuda experiențelor anterioare ratate.

Când Kayden îi dă un ultimatum – fie el, fie răzbunarea –, tânăra se vede silită să ia o decizie. Merită oare planul de a-i plăti polițele lui Jax să-și pună în pericol viitorul alături de Kayden?

 

„Noua ta obsesie în materie de romane de dragoste asezonate cu scene incendiare!” Girl Talk HQ

„O poveste cu lupte epice și de proporții epice, care a strâns peste 85 de milioane de lecturi pe platforma digitală Wattpad. Beneficiind deja de o ecranizare, este clar că Viciul perfect este un roman de succes în toate sensurile cuvântului, de la intriga captivantă până la capacitatea incredibilă de a se strecura în inimile cititorilor.” Asia Pacific Arts

 „Între dorința de răzbunare și un trecut dureros, mai rămâne oare loc și pentru altceva decât pentru prietenie?” Vital Source

Informaţii suplimentare
Autor

Claudia Tan

Traducător Maria Adam
Imprint Leda Bazaar
Data apariției Martie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 432
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-088-181-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Viciul perfect
Rating-ul tău

CLAUDIA TAN este noua senzație a romanelor de dragoste pentru adulți. A absolvit Universitatea din Lancaster și are licență în Literatură și istorie engleză. Extrem de populara ei serie, „Perfect”, a câștigat de două ori premiul Watty și a acumulat mai bine de 160 de milioane de lecturi pe Wattpad. Romanul Viciul perfect a fost ecranizat de Wattpad WEBTOON Studios și Constantin Film, alături de producătorul Jeremy Bolt, omul din spatele succesului seriei Resident Evil.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top