Atlas şcolar de istorie universală / Manea

Discount 37,50 lei Preţ standard 41,50 lei
SKU
EDU.346

Realizat cu mare grija pentru buna selectare a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu.

Omologat cu nr.41.498/1/09.01.2018

Realizat cu mare grija pentru buna selectare a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu, Atlasul scolar de istorie universala reprezinta un auxiliar practic si extrem de valoros atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice implicate in predarea acestei discipline.

Veti regasi in paginile acestui atlas marile civilizatii ale omenirii, cresterea si decaderea imperiilor, marile miscari demografice, de la migratia popoarelor la colonizarea Lumii Noi, impactul ideilor revolutionare asupra hartii politice, conflictele armate majore si efectele lor de lunga durata.

Folosindu-l, veti face ca istoria sa prinda viata si sa se explice pe sine insasi, vorbind despre ceea ce a fost, este sau poate fi in viitor.

Informaţii suplimentare
Autor Mihai Manea
Adrian Pascu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Softcover
Nr. pagini 64
Format 21 x 29,5 cm
ISBN 978-606-793-475-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Atlas şcolar de istorie universală / Manea
Rating-ul tău

MANEA, Mihai

Mihai Manea – profesor de istorie, doctor în istoria relaţiilor internaţionale şi studii europene, inspector şcolar specialitatea istorie la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, autor de lucrări ştiinţifice, metodice şi articole în periodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie, preşedintele Asociaţiei Profesorilor de Istorie din România (APIR – Clio).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: