Anatomia omului. Atlas şcolar

Discount 34,90 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1949 ramase
SKU
EDU.277

Încadrată în seria atlaselor școlare, lucrarea de față, ANATOMIA OMULUI. ATLAS ȘCOLAR, pune la dispoziția elevilor, profesorilor, cât și a altor categorii de cititori interesați un instrument de cunoaștere, aprofundare și consolidare a cunoștințelor într-un domeniu de mare și firesc interes cum este cel al biologiei.

LUCRARE AVIZATĂ DE MEN PRIN ADRESA NR. 2229/ martie 2017

Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, ANATOMIA OMULUI. ATLAS SCOLAR, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biologiei.
 
Lucrarea se remarca prin modul de prezentare a structurilor interne si externe ale diverselor organe si sisteme ce alcatuiesc corpul uman, pornind de la celula si tesuturi pentru a ajunge la sistemele locomotor, nervos, endocrin, digestiv, circulator, respirator, excretor si a incheia cu sistemul reproducator si etapele formarii embrionului uman.
 
Atlasul se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete, conciziunea si claritatea planselor reproduse, prin diversitatea mijloacelor stiintifice si grafice folosite pentru a oferi imagini concludente ale structurilor anatomice, constituind prin aceasta o prezenta inedita in peisajul lucrarilor de specialitate.
Informaţii suplimentare
Autor Florica Tibea
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2015
Copertă Softcover
Nr. pagini 40
Format 21 x 29,5 cm
ISBN 978-606-793-132-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Anatomia omului. Atlas şcolar
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: