Primul meu atlas geografic

Discount 39,90 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1934 ramase
SKU
EDU.475

Realitatea înconjurătoare explicată cu 40 de lecții video realizate de Georgian Ungur

Primul meu atlas geografic reprezintă o introducere în învățarea geografiei și o poartă de intrare în studiul acestei științe fascinante și extrem de actuale.

               Este propusă abordarea învățării geografiei de la localitatea natală la planetă astfel: de la orizontul local (clasa, școala, localitatea) la regiune, țară, continent și planeta ca întreg. Extinderea cunoașterii are loc prin lărgirea dimensiunii spațiului studiat și prin aprofundarea problemelor abordate, iar la final elevii vor fi pe deplin conștienți de rolul geografiei în lumea contemporană și în procesul de cunoaștere: perceperea, înțelegerea și explicarea lumii în care trăim.

               Atlasul cuprinde 40 de lecții video, realizate pentru explicarea principalelor probleme abordate. Aceste lecții conțin, într-o formă intuitivă și foarte ușor de înțeles, imagini, hărți, grafice, desene, secvențe animate, secvențe de evaluare, care aprofundează paginile lucrării.

               Recomandăm acest atlas elevilor care încep studiul geografiei în clasa a IV-a, precum și tuturor celor interesați de o învățare plăcută, intuitivă și rațională a geografiei.

Informaţii suplimentare
Autor Octavian Mândruţ
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 64
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-782-063-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Primul meu atlas geografic
Rating-ul tău

MÂNDRUŢ, Octavian

OCTAVIAN MÂNDRUŢ – profesor, doctor în geografie, cercetător știinţific pr. I la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, autor de manuale şcolare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze şi teste, lucrări din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, caiete de activitate independentă a elevilor, cursuri universitare. În cadrul Editurii CORINT a revizuit recent atlasele geografice (România – atlas geografic şcolar, Atlas geografic şcolar, Atlas de geografie generală și Atlas de geografia continentelor). 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top