Atlas școlar de biologie. Funcțiile de nutriție în lumea vie

Discount 27,50 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1951 ramase
SKU
EDU.567

Biologie. Atlas școlar. Funcțiile de nutriție în lumea vie reprezintă un excelent material auxiliar care completează pachetul educațional destinat studierii biologiei în școală și servește înțelegerii viului de către oricine, indiferent de vârstă.

- Omologat cu nr.39.395/27.11.2018 - 

Atlasul școlar de biologie, Funcțiile de nutriție în lumea vie, este conceput în concordanță cu obiectivele noii programe școlare de biologie pentru gimnaziu.

Lucrarea se adresează tuturor elevilor, în special celor din clasa a VI-a, fiind un excelent instrument de lucru și pentru profesorul de specialitate.

Prin conținutul stiințific prezentat într-o succesiune logică, accesibilă, prin textele explicative susținute de imagini corespunzătoare, prin bogatul material ilustrativ care detaliază atât alcătuirea organismelor vii, modul în care se realizează funcțiile acestora, cât și numeroasele adaptări la diferite medii de viață, atlasul trezește curiozitatea și facilitează învățarea.

În afară de acuratețea și claritatea limbajului, a materialului ilustrativ consistent, lucrarea se remarcă și printr-o colecție de filmulețe didactice care transpun în imagini textele prezentate. Acestea pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu cameră video și acces la internet.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Ștefania Giersch
Camelia Manea
Florina Miricel
Iuliana Tanur
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Mai 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 72
Format 20,5 x 26 cm
Număr volum editia a II-a
ISBN 978-606-088-577-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Atlas școlar de biologie. Funcțiile de nutriție în lumea vie
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, profesor gradul didactic I, formator, președinte al Asociației Profesorilor de Biologie „Ecoterra”, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Iuliana Tanur, profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Camelia Manea, profesor gradul didactic I, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Florina Miricel, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, metodist, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a VI-a) și de auxiliare școlare.

Ștefania Giersch – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Prahova, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: