Atlas școlar de biologie. Funcțiile de nutriție în lumea vie

Discount 24,40 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 1879 ramase
SKU
EDU.358

Biologie. Atlas școlar. Funcțiile de nutriție în lumea vie reprezintă un excelent material auxiliar care completează pachetul educațional destinat studierii biologiei în școală și servește înțelegerii viului de către oricine, indiferent de vârstă.

- Omologat cu nr.39.395/27.11.2018 - 

Atlasul școlar de biologie, Funcțiile de nutriție în lumea vie, este conceput în concordanță cu obiectivele noii programe școlare de biologie pentru gimnaziu.

Lucrarea se adresează tuturor elevilor, în special celor din clasa a VI-a, fiind un excelent instrument de lucru și pentru profesorul de specialitate.

Prin conținutul stiințific prezentat într-o succesiune logică, accesibilă, prin textele explicative susținute de imagini corespunzătoare, prin bogatul material ilustrativ care detaliază atât alcătuirea organismelor vii, modul în care se realizează funcțiile acestora, cât și numeroasele adaptări la diferite medii de viață, atlasul trezește curiozitatea și facilitează învățarea.

În afară de acuratețea și claritatea limbajului, a materialului ilustrativ consistent, lucrarea se remarcă și printr-o colecție de filmulețe didactice care transpun în imagini textele prezentate. Acestea pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu cameră video și acces la internet.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Ștefania Giersch
Camelia Manea
Florina Miricel
Iuliana Tanur
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Iulie 2018
Copertă Softcover
Nr. pagini 72
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-629-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Atlas școlar de biologie. Funcțiile de nutriție în lumea vie
Rating-ul tău

OLTEANU, Silvia

Silvia Olteanu -prof.gr.I, Colegiul Naţional "Nichita Stănescu"din Ploieşti, inspector şcolar la ISJ Prahova, judeţ care, în 2015, prin doamna Silvia Olteanu, a devenit iniţiatorul şi organizatorul Concursului Naţional de Biologie pentru elevii claselor V-VI „George Emil Palade”, competiţie apreciată de elevii şi profesorii participanţi din ţară.

TANUR, Iuliana

 Iuliana Tanur este metodist, mentor, formator, expert POSDRU, profesor la Colegiul Naţional „Jean Monnet” din Ploieşti

MANEA, Camelia

Camelia Manea este profesor la Liceul Teoretic „Brâncoveanu Vodă” din Urlaţi

MIRICEL, Florina

Florina Miricel - prof.gr.I, Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", Ploieşti

GHIERSCH, Ștefania

Ștefania Ghiersch este profesor la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: