Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VII-a

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 992 ramase
SKU
EDU.570

Un auxiliar destinat lucrului la clasă pe tot parcursul anului școlar, constituind în același timp și un suport de învățare, printr-o abordare atractivă și interactivă a cunoștințelor.

Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VII-a este un auxiliar destinat lucrului la clasă pe tot parcursul anului școlar, constituind în același timp și un suport de învățare, printr-o abordare atractivă și interactivă a cunoștințelor. Itemii sunt variați și însoțiți de ilustrații corespunzătoare, necesare pentru recunoașterea structurilor anatomice și pentru realizarea de conexiuni între informațiile acumulate în timpului studiului.

Astfel, consolidarea cunoștințelor de biologie se va face într-un mod util și plăcut, prin rezolvarea de itemi (completare de texte și desene lacunare, alegere simplă, alegere grupată, cauză-efect, asociere, probleme) și prin jocuri (anagrame, rebusuri etc.).

Lucrarea cuprinde un test inițial de recapitulare a cunoștințelor de clasa a VI-a și teste de evaluare pentru fiecare unitate de învățare, care pot fi rezolvate direct pe caiet, apoi folosite pentru autoevaluare sau interevaluare.

Răspunsurile pot fi descărcate prin accesarea codului QR.

Informaţii suplimentare
Autor

Silvia Olteanu (coordonator)
Iuliana Tanur
Camelia Manea
Florina Miricel
Corina Kodjabashija

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Vârsta +12 ani
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 20.5 x 26 cm
ISBN 9786060885801
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VII-a
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, profesor gradul didactic I, formator, președinte al Asociației Profesorilor de Biologie „Ecoterra”, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Iuliana Tanur, profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Camelia Manea, profesor gradul didactic I, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a V-a, Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflate în uz) și de auxiliare școlare.

Florina Miricel, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, metodist, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a VI-a) și de auxiliare școlare.

Corina Kodjbashija, doctor în biologie, profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Elena Cuza” din București, metodist, mentor, autor de manuale (Biologie. Manual pentru clasa a VI-a, aflat în uz) și de auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top