Istoria României. Mic atlas şcolar

Discount 19,83 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 1896 ramase
SKU
EDU.262

Lucrarea este în concordanţă cu programa şcolară în vigoare.

Ediţie revizuită şi adăugită

Istoria României. Mic atlas școlar reprezintă un auxiliar practic și valoros atât pentru elevi, cât și pentru profesorii de istorie.

În ultimii ani au apărut mai multe atlase istorice, dar acestea nu au reușit să acopere cu adevărat — nici din punct de vedere calitativ și nici din punct de vedere cantitativ — nevoile procesului didactic din școli. Faţă de celelalte atlase istorice aflate pe piaţă, Istoria României. Mic atlas școlar se distinge prin efortul de a surprinde esenţialul într-un număr limitat de planșe, oferind totodată o cantitate impresionantă de informaţie istorică. Deși în acest domeniu nu este posibilă o originalitate absolută, autorul și-a valorificat bogata experienţă didactică, reușind să ofere mai multe hărţi și tabele cu perspective înnoitoare, care ajută efectiv la înţelegerea proceselor istorice.

Având în vedere cele de mai sus, îmi exprim convingerea că Istoria României. Mic atlas școlar reprezintă un auxiliar practic și valoros atât pentru elevi, cât și pentru profesorii de istorie.

                                                                                                                                                                                       Prof. univ. dr. BOGDAN MURGESCU

Informaţii suplimentare
Autor Bogdan Teodorescu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 48
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-782-042-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Istoria României. Mic atlas şcolar
Rating-ul tău

TEODORESCU, Bogdan

Bogdan Teodorescu – doctor în istorie, prof. gr. I, inspector de specialitate în MEN (1991-1998), membru al Comisiei Naţionale de Istorie (1991-2008) şi secretar general al Societăţii de Ştiinţe Istorice din România (din 1991 până în prezent); a publicat studii de istorie medie românească şi metodica predării istoriei; autor şi coautor la manuale de istorie pentru clasele IV-XII.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top