Biologie. Mic atlas şcolar

Discount 19,83 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 628 ramase
SKU
EDU.212

Lucrarea este în concordanţă cu programa şcolară în vigoare.

Biologie. Mic atlas școlar constituie un instrument de lucru deosebit de util elevilor și profesorilor, ca material didactic, și reprezintă o sursă de informare pentru toţi cei care sunt pasionaţi de biologie și iubesc natura.

Lucrarea de faţă, bogat ilustrată, deși de dimensiuni reduse, reprezintă o sinteză a diverselor grupe de organisme prezentate în manualele școlare sau în literatura auxiliară de biologie.

Atlasul este structurat în patru capitole: I. Regnul Monera; II. Regnul Protista; III. Regnul Fungi; IV. Regnul Plante, cuprinzând diverse grupe de organisme, de la cele inferioare până la cele superioare, exceptând Regnul Animale.

Biologie. Mic atlas școlar constituie un instrument de lucru deosebit de util elevilor și profesorilor, ca material didactic, și reprezintă o sursă de informare pentru toţi cei care sunt pasionaţi de biologie și iubesc natura.

Informaţii suplimentare
Autor Gheorghe Mohan
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 48
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-866-875-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Mic atlas şcolar
Rating-ul tău

MOHAN, Gheorghe

Gheorghe Mohan – doctor în ştiinţe biologice, cercetător ştiinţific la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti, profesor la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. A semnat, ca autor şi coautor, circa 150 de lucrări de specialitate, precum şi manuale pentru clasele a V-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a, a XII-a, cursuri universitare, atlase şcolare etc.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top