Sărutul câștigătorului (cartea a treia din Trilogia câștigătorului)

Discount 16,43 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 1868 ramase
SKU
BOK.0440

Trilogia Câștigătorului

Războiul împotriva imperiului a început și Arin se află în mijlocul lui, alături de aliați noi, în care nu se încrede. Deși s-a convins singur că nu o mai iubește pe Kestrel, nu a uitat-o, dar e încredințat ca ei îi pasă mai mult de imperiu decât de viețile oamenilor nevinovați – și, cu siguranță, mai mult decât îi pasă de el. În nordul înghețat, Kestrel este prizonieră într-un lagăr de muncă brutal. În vreme ce caută disperată o cale de a scăpa, își dorește ca Arin sa știe ce a sacrificat pentru el, își dorește ca imperiul să plătească pentru chinul la care a supus-o. Dar simpla dorință nu poate aduce nimănui ceea ce vrea… Războiul devine tot mai nimicitor, iar Kestrel și Arin descoperă că lumea începe să se schimbe. Estul și vestul se confruntă într-o luptă nemiloasă, iar ei doi sunt prinși la mijloc. Cu atât de multe de pierdut, poate cineva să câștige cu adevarat? UNELE SĂRUTĂRI AU UN PREȚ GREU DE PLĂTIT.

„Sărutul Câștigătorului este o poveste amețitoare – un superb echilibru între dragoste, putere și sacrificiu –, redată în fascinanta proză senzuală a lui Marie Rutkoski. Un final perfect pentru o serie uluitoare.” MARY PEARSON

Informaţii suplimentare
Autor Marie Rutkoski
Traducător Oana Chitu
Data apariției Octombrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 480
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-440-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Sărutul câștigătorului (cartea a treia din Trilogia câștigătorului)
Rating-ul tău

RUTKOSKI, Marie

   Marie Rutkoski este scriitoare de cărți young adult și pentru copii și profesor la Colegiul din Brooklyn. A absolvit Universitatea din Iowa și are un doctorat acordat de Universitatea din Harvard. În prezent, locuiește în New York împreună cu soțul și fiul ei.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top