Riverdale. Întoarcerea la Shadow Lake (vol.2)

Discount 23,10 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1942 ramase
SKU
BOK.0559

Un serial original Netflix

ARCHIE ESTE JUDECAT PENTRU CRIMĂ!

Betty, Veronica și Jughead știu ca Hiram Lodge i-a înscenat totul lui Archie, însa probele împotriva tânărului par incontestabile. De aceea, în disperare de cauză, gașca de prieteni ticluiește un plan menit să demonstreze nevinovăția lui Archie: trebuie să se întoarcă la locul crimei. Trebuie să se întoarca la Shadow Lake.

Odată reveniți la cabana familiei Lodge, pericolele îi pândesc la fiecare pas în pădure. Vor găsi oare puștii dovezile de care au nevoie pentru a-l salva pe Archie? Și, mai ales, vor reuși să se întoarcă la Riverdale în viață?

Relatat din mai multe perspective, acest roman, a cărui acțiune se petrece în universul Riverdale, spune o poveste originală, neîntâlnită în serial!

Informaţii suplimentare
Autor Micol Ostow
Traducător Andra Elena Agafiței
Data apariției Noiembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-666-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Riverdale. Întoarcerea la Shadow Lake (vol.2)
Rating-ul tău

OSTOW, Micol

     MICOL OSTOW a scris peste 50 de titluri pentru cititorii de toate vârstele, inclusiv proiecte bazate pe francize precum Buffy, spaima vampirilor, Charmed și Mean Girls. Când era mică, își crea propriile benzi desenate cu Archie, iar când a lucrat ca editor a publicat jocul Betty & Veronica Mad Libs. În prezent, locuiește în Brooklyn împreună cu soțul și cele două fiice, care, asemenea ei, sunt mult prea obsedate de cultura pop.

O puteți vizita online pe www. micolostow.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: