Primejdia plutește în aer. Cartea I a seriei Ușoară ca o pană

Autor:

Zoe Aarsen

Discount 28,88 lei Preţ standard 38,50 lei
SKU
BOK.0526

Cartea I a seriei Ușoară ca o pană

Urmăriți serialul pe HBO GO

Clasa a XI-a pare să fie cel mai bun an din viața McKennei Brady. După o vară plină de schimbări, ea este acceptată în grupul select al fetelor populare de la liceul Weeping Willow, condus de frumoasa Olivia Richmond.

Pentru prima oară după mult timp, lucrurile par să se îndrepte în direcția potrivită. Dar totul se schimbă la petrecerea de ziua Oliviei. Violet, fata nouă și misterioasă din oraș, le sugerează să încerce un joc. Ea inventează povești elaborate și straniu de detaliate despre felul în care vor muri toate. Deși jocul o neliniștește pe McKenna, totul pare atunci inofensiv. Numai că, o săptămână mai târziu, Olivia moare exact așa cum a fost prezis.

În timp ce Violet devine populară și se implică în viața pe care Olivia a lăsat-o în urmă, McKenna e tot mai convinsă că moartea fetei n-a fost doar o coincidență — mai ales când un spirit nemulțumit care îi bântuie dormitorul îi lasă indicii care o incriminează pe Violet. Cu ajutorul lui Trey, vecinul ei draguț, McKenna e hotărâtă să descopere secretele și adevăratele intenții ale lui Violet înainte să fie prea târziu. Pentru că este doar o chestiune de timp până când vor muri și alți adolescenți.

Informaţii suplimentare
Autor Zoe Aarsen
Traducător Raluca Miheșan
Data apariției August 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-631-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie: Primejdia plutește în aer. Cartea I a seriei Ușoară ca o pană
Rating-ul tău

Aarsen, Zoe

       Zoe Aarsen este graficiană și copywriter, și locuiește în Vestul mijlociu al Statelor Unite. Crede cu tărie că apartamentul ei este bântuit de fantomele tuturor pisicilor și hamsterilor pe care i-a avut vreodată. Pentru mai multe informații, accesează www.zoeaarsen.com. Urmărește-o pe Zoe pe Twitter la @ZoeAarsen.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: