Riverdale. În urmă cu o zi

Discount 25,03 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1787 ramase
SKU
BOK.0500

Un serial original NETFLIX

ÎN PRIMELE ORE ALE DIMINEȚII DE 4 IULIE, un foc de armă răsună pe râul Sweetwater, tulburând liniștea pitorescului orașel RIVERDALE. Dar cum arăta viața cu o zi înainte ca totul să se schimbe? 

Înainte ca Jason Blossom să fie declarat dispărut, patru adolescenți profitau din plin de vacanța de vară. Archie era îndrăgostit, Betty își obținuse stagiul dorit la Los Angeles, Veronica era regina Manhattanului, iar Jughead încerca să se descurce cu toate problemele.

Relatat din perspective diferite, acest roman din universul Riverdale explorează cum era viața înainte de evenimentul care a schimbat totul.

Informaţii suplimentare
Autor Micol Ostow
Traducător Andra Elena Agafiței
Data apariției Aprilie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 978‑606‑793‑592‑9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Riverdale. În urmă cu o zi
Rating-ul tău

OSTOW, Micol

     MICOL OSTOW a scris peste 50 de titluri pentru cititorii de toate vârstele, inclusiv proiecte bazate pe francize precum Buffy, spaima vampirilor, Charmed și Mean Girls. Când era mică, își crea propriile benzi desenate cu Archie, iar când a lucrat ca editor a publicat jocul Betty & Veronica Mad Libs. În prezent, locuiește în Brooklyn împreună cu soțul și cele două fiice, care, asemenea ei, sunt mult prea obsedate de cultura pop.

O puteți vizita online pe www. micolostow.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: