Trădarea câștigătorului (cartea a doua din Trilogia câștigătorului)

Discount 14,24 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 1876 ramase
SKU
BOK.0339

O carte despre loialitate, dragoste interzisă, putere și cei puternici, prieteni și relații distruse, război, cuceriri și familie…

O căsătorie regală e ceea ce visează cele mai multe fete. Dar pentru Kestrel înseamnă o viață trăită într-o colivie pe care ea însăși a creat-o. Pe măsură ce nunta se apropie, ea tânjește să-i spună lui Arin adevărul despre logodna ei: că a acceptat să se mărite cu prințul în schimbul libertății lui Arin. Dar poate Kestrel să aibă încredere în Arin? Poate să se încreadă în ea însăși? Căci Kestrel se pricepe de minune la arta decepției. Ea acționează ca spion la curte, dar dacă va fi prinsă, va fi demascată ca trădătoare a țării sale. Și totuși nu se poate opri din căutarea unei căi de a schimba lumea sa nemiloasă… apropiindu-se, astfel, de descoperirea unui secret îngrozitor.
Uluitoarea continuare a bestsellerului Blestemul Câștigătorului dezvăluie prețul imens al minciunilor periculoase și al alianțelor necinstite. Adevărul va ieși la lumină și atunci Kestrel și Arin vor afla cât de mult îi vor costa faptele lor.

Informaţii suplimentare
Autor Marie Rutkoski
Traducător Oana Chițu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 400
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-130-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Trădarea câștigătorului (cartea a doua din Trilogia câștigătorului)
Rating-ul tău

RUTKOSKI, Marie

   Marie Rutkoski este scriitoare de cărți young adult și pentru copii și profesor la Colegiul din Brooklyn. A absolvit Universitatea din Iowa și are un doctorat acordat de Universitatea din Harvard. În prezent, locuiește în New York împreună cu soțul și fiul ei.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top