Regatul de aramă (cartea a doua din Trilogia Daevabadului)

Discount 28,88 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1929 ramase
SKU
BOK.0535

- Cartea a doua din Trilogia Daevabadului -

O poveste fascinantă, de-a dreptul magică

Au trecut cinci ani de când Nahri a văzut cum preafrumosul ei Darayavahoush e-Afshin a fost ucis de idealistul și habotnicul prinț Alyzaid cel posedat de mariz-i, iar magicul Daevabad a trecut prin transformări profunde. Acum, djinn-ii din toată lumea se grăbesc spre orașul cu ziduri de bronz, pentru a sărbători trecerea într-un alt secol, fără să aibă habar că o forță misterioasă se pregătește de atac. Cei oprimați și târâți în sclavie sunt gata să stârnească un adevărat război civil, iar Nahri nu e sigură dacă va reuși să aducă pacea mult râvnită între triburile celor pursânge și neamul shafiț-ilor, în ciuda tuturor riscurilor pe care și le asumă sfidându-i nu doar pe preaputernicii preoți daeva, ci și pe ocârmuitorul djinn-ilor, nemilostivul Ghassan. Viitorul atârnă de un fir de păr, căci locuitorii Daevabadului sunt pe punctul să se confrunte cu o amenințare nemaiîntâlnită.

„Promisiunea făcută cu Orașul de bronz a fost respectată într-un mod impresionant!” Kirkus Reviews

„În acest al doilea volum al Trilogiei Daevabadului, S.A. Chakraborty sporește tensiunea și mărește miza cu ajutorul dilemelor morale și al pericolelor pe care le au de înfruntat îndrăgitele sale personaje.” Publishers Weekly

„O poveste fascinantă, de-a dreptul magică!” Library Journal 

Informaţii suplimentare
Autor S.A.Chakraborty
Traducător Claudia Roxana Olteanu
Data apariției Septembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 736
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-634-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Regatul de aramă (cartea a doua din Trilogia Daevabadului)
Rating-ul tău

CHAKRABORTY, S.A.

        S(hannon) A. Chakraborty este o scriitoare newyorkeză și o mare pasionată de istorie. Romanul său de debut, Orașul de bronz, este primul volum al Trilogiei Daevabadului, o serie fantasy a cărei acțiune se desfășoară în Orient, în secolul al XVIII-lea.

Pasiunea pentru literatură a autoarei este demonstrată și de faptul că își dedică timpul prețios pentru a organiza evenimentele Grupului Brooklyn Speculative Fiction Writers. Iar patima pentru istorie o face nu doar să devoreze orice text poate găsi despre istoria Imperiului Otoman sau despre cărturarii musulmani, ci și să recreeze complicate festinuri medievale pentru soțul și fiica sa.

Puteți afla mai multe despre S.A. Chakraborty și despre proiectele sale, dar și despre cărțile pe care le citește, vizitând site-ul www.sachakraborty.com, sau urmărindu-i postările pe Twitter  (@SChakrabs).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: