Orașul de bronz (cartea întâi din Trilogia Daevabadului)

Discount 18,15 lei Preţ standard 30,25 lei
Numai 1932 ramase
SKU
BOK.0410

Primul volum al Trilogiei Daevabadului, o serie fantasy a cărei acțiune se desfășoară în Orient, în secolul al XVIII-lea.

Pășiți, fără teamă, în orașul de bronz, în Daevabadul cel clădit de făpturi mitice, unde djinn-ii din basmele arabe i-au construit o lume fascinantă, în care magia și miraculosul se împletesc cu intrigile politice și amoroase, iar fanatismul religios cu lupta de eliberare a celor oprimați din cauză că aparțin unei rase declarate impure, într-o poveste care va reuși să fie pe cât de pasionantă, pe atât de realistă.

 

„Urzeala tronurilor a lui George R.R. Martin se combină cu miraculoasele povești din O mie și una de nopți în acest roman despre Nahri, o tânără maestră în escrocherii din secolul al XVIII-lea, din Cairo, care descoperă că djinn-ii există și au construit o civilizație înfloritoare. [...] Aventurile prin care ea trece alături de chipeșul daeva Dara sau în compania habotnicului, dar atât de inteligentului și mărinimosului prinț al djinn-ilor, Alyzaid, precum și finalul surprinzător au reușit nu doar să mă țină cu sufletul la gură, ci și să mă facă să trepidez de nerăbdare în așteptarea celui de-al doilea volum al TRILOGIEI DAEVABADULUI.”

ADRIAN LIANG, The Amazon Book Review

Informaţii suplimentare
Autor S.A.Chakraborty
Traducător Iulia Dromereschi
Data apariției Aprilie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 576
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-345-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Orașul de bronz (cartea întâi din Trilogia Daevabadului)
Rating-ul tău

CHAKRABORTY, S.A.

        S(hannon) A. Chakraborty este o scriitoare newyorkeză și o mare pasionată de istorie. Romanul său de debut, Orașul de bronz, este primul volum al Trilogiei Daevabadului, o serie fantasy a cărei acțiune se desfășoară în Orient, în secolul al XVIII-lea.

Pasiunea pentru literatură a autoarei este demonstrată și de faptul că își dedică timpul prețios pentru a organiza evenimentele Grupului Brooklyn Speculative Fiction Writers. Iar patima pentru istorie o face nu doar să devoreze orice text poate găsi despre istoria Imperiului Otoman sau despre cărturarii musulmani, ci și să recreeze complicate festinuri medievale pentru soțul și fiica sa.

Puteți afla mai multe despre S.A. Chakraborty și despre proiectele sale, dar și despre cărțile pe care le citește, vizitând site-ul www.sachakraborty.com, sau urmărindu-i postările pe Twitter  (@SChakrabs).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top