Legământ de sânge (Un regat întrețesut, vol. 3)

Discount 53,62 lei Preţ standard 82,50 lei
Numai 1901 ramase
SKU
BOK.1042

Livrare din 15 aprilie 2024

Învăluit într-o tensiune rafinat construită și mustind de un romantism care-ți face inima să se oprească în loc, Legământ de sânge oferă o continuare explozivă a captivantei serii-bestseller „Un regat întrețesut”! Perfectă pentru fanii unor autoare precum Leigh Bardugo, Sabaa Tahir și Tomi Adeyemi!

În calitatea sa de moștenitoare a străvechiului regat al djinnilor, Alizeh și-a regăsit, în sfârșit, supușii, și poate chiar și coroana. Cyrus, imprevizibilul rege din Tulan, i-a oferit propriul regat în cadrul unui schimb năucitor: unul care ar începe cu nunta lor și s-ar încheia cu uciderea lui.

 

Reputația lui Cyrus este bine-cunoscută: toată lumea știe despre trecutul lui sângeros, așa încât uciderea sa ar trebui să fie ușoară – iar acceptarea ofertei pe care i-a făcut-o el ar putea fi singura modalitate prin care Alizeh să își împlinească destinul și să-și salveze supușii. Dar cu cât tânăra află mai multe detalii despre Cyrus, cu atât ajunge să se întrebe mai des dacă poveștile groaznice despre el chiar sunt adevărate.

 

Plin de secrete, suveranul din Tulan a tânjit după Alizeh de când aceasta i-a apărut pentru prima dată în vise, în urmă cu multe luni. Aflând că acele viziuni au fost, de fapt, opera diavolului, Cyrus cu greu poate suporta să o privească pe Alizeh și cu atât mai puțin să o știe prin preajmă. Totuși, în ciuda eforturilor lor de a se disprețui reciproc, Alizeh și Cyrus sunt atrași unul de celălalt cu o patimă mistuitoare care amenință să-i distrugă pe amândoi.

 

Între timp, prințul Kamran a sosit în Tulan, gata să se răzbune…

 

„Mafi își continuă uluitoarea și captivanta poveste cu o revărsare de secrete, momente de confuzie, dar și de pasiune dezlănțuită în acest al treilea volum, care te ține permanent cu sufletul la gură! Fascinant!” Kirkus Reviews

 

„Am nevoie în clipa asta de continuarea poveștii!” Confessions of a YA Reader

 

„Dușmani care devin iubiți, o familie regăsită și o dragoste sfâșietoare, toate acestea se regăsesc în mult așteptatul Legământ de sânge, cel de-al treilea volum al seriei Un regat întrețesut, inspirată din mitologia persană.” Love Reading 4 Kids

Informaţii suplimentare
Autor Tahereh Mafi
Traducător Ioana Bena
Imprint Leda Edge
Serie Un regat întrețesut
Gen Fantasy, Young Adult, New Adult, Romance, Dramă
Vârsta +13 ani
Copertă Softcover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
Număr volum 3
ISBN 9786069740996
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Legământ de sânge (Un regat întrețesut, vol. 3)
Rating-ul tău

Tahereh Mafi s-a născut în 1988, într-un orășel din statul american Connecticut, fiind mezina unei familii de imigranți iranieni. A absolvit Universitatea Soka din Aliso Viejo, California, și vorbește opt limbi străine. A călătorit în toată lumea, petrecându-și un semestru la Barcelona, unde a avut posibilitatea să studieze literatura spaniolă. Pe lângă seriile „Atingerea lui Juliette” și „Un regat întrețesut”, a mai publicat două romane pentru copii, Furthermore (Corint Junior, 2018) și Whichwood, și două pentru adolescenți, Oceanul care ne desparte (Leda Edge, 2019) și An Emotion of Great Delight (în pregătire la Leda Edge). Tahereh își petrece mare parte din timp cu o supradoză de cofeină la îndemână și cu nasul într-o carte.

O puteți găsi on-line la @TaherehMafi și pe www.taherehbooks.com.

 

 

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top