Lupul de mare

Discount 14,24 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 1977 ramase
SKU
EDU.315

Romanul a cucerit în foarte scurt timp întreaga lume și a făcut obiectul mai multor ecranizări.

Lupul de mare, tipărit pentru prima dată în 1904, este unul dintre romanele care s-a bucurat încă de la apariție de un succes formidabil, fiind tradus în aproape treizeci de limbi. A cucerit în foarte scurt timp întreaga lume și a făcut obiectul mai multor ecranizări.

 Romanul prezintă aventurile prin care trece tânărul critic literar Humphrey van Weyden, după ce, în urma unui naufragiu, este salvat de un vas plecat la vânătoare de foci. Salvarea lui însă se transformă într-o luptă pentru supraviețuire. Căpitanul vasului, Lup Larsen, om autoritar și crud, înzestrat cu o inteligență ieșită din comun și cu o excepțională forță fizică, îl umilește și îl terorizează numindu-l ajutor de bucătar, apoi cârmaci, cu toate că acesta nu avea cunoștințe de navigație. Van Weyden învață treptat „să stea pe propriile picioare”, iar căpitanul va fi în cele din urmă doborât de o boală care-l macină.

Informaţii suplimentare
Autor Jack London
Traducător Dan Duțescu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Iunie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-376-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Lupul de mare
Rating-ul tău

LONDON, Jack

    Jack London este pseudonimul literar al lui John Griffith Chaney (n.12 ianuarie 1876, San Francisco - d.22 noiembrie 1916, Glen Ellen, California), scriitor și jurnalist american. Este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori americani. Opera lui, constând în special din romane, are ca subiect existența crudă, salbatică și spiritul de revoltă și aventura. Eroii săi, mânați de o forță fizică și morală supraumană, sunt antrenați într-o luptă brutală pentru supraviețuire.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top